Ben jij dit?

Je hebt een volle agenda en een mooie carrière, maar toch voelt het vaak alsof je de controle over je tijd kwijt bent

Je hebt zoveel verantwoordelijkheden op je werk en privé dat het lijkt alsof je nooit alles af krijgt, hoe hard je ook werkt

Je begint je dag met goede intenties, maar eindigt vaak met het gevoel dat je constant brandjes aan het blussen bent in plaats van echt vooruitgang te boeken

Je hebt het gevoel dat je altijd bezig bent, maar dat je zelden echt iets afmaakt of voldoening haalt uit wat je doet

Je vraagt je af hoe anderen erin slagen om hun werk en privéleven zo soepel te laten verlopen, terwijl jij het gevoel hebt dat je constant achter de feiten aanloopt

Je weet dat je met de juiste begeleiding en strategieën beter kunt worden in het managen van je tijd en je bent klaar om die stap te zetten

OK! Ten eerste: je bent niet de enige en er is ook niks ‘mis’ met jou.

Én…

Het kan écht anders.

Haal een paar keer diep adem, ga ontspannen zitten…

Dan neem ik je even mee vooruit in de tijd.

Naar hoe jouw leven er over een paar weken uit zou kunnen zien.

Ben je er klaar voor?

Oké…

We zijn aan het einde van het jaar.

Het is ijzig koud buiten en de dagen zijn kort, nat en donker.

De feestdagen staan voor de deur en jij voelt je…
fantastisch!

Terwijl je geniet van een glas wijn bij de open haard en quality time met je dierbaren, besef je hoeveel je leven veranderd is.

Tegenwoordig begin je je dag met rust en een helder plan, zonder die constante stress om alles op tijd af te krijgen.

Je dag is gestroomlijnd, en je hebt weer controle over jouw kostbare tijd.

Overdag ben je nog steeds wel druk, maar je hebt nu een strategie om je energieniveau hoog te houden en je focus scherp.

En ‘s avonds, als je terugdenkt aan je dag, voel je je voldaan en ben je trots op de vooruitgang die je hebt geboekt.

Je hebt nu de tools in handen om je tijd te beheren en de juiste prioriteiten te stellen.

Je weet hoe je ruimte creëert én inneemt voor wat echt belangrijk voor je is.

Hoe je bewust je tijd en energie besteedt.

Dit is jouw nieuwe realiteit.

Don’t expect to see change if you don’t make one

1-op-1 coaching

Over mij

Hoi! Ik ben Gaby, essentialist en eigenaar van Essentialiving. Ik weet hoe het is om voortdurend bezig te zijn. Om te voelen dat je dagen worden bepaald door de eisen van anderen en door de constante druk om te presteren. Om alles te doen waarvan je denkt dat hoort, of wat anderen van je verwachten. Ik weet dat dat je uitput en je er niet gelukkiger op maakt.

 

Maar ik heb ontdekt dat het anders kan. Dat je, wanneer je bewust kiest voor wat jij belangrijk vindt (lees: wat meer een essentialist wordt), de rust in je hoofd en ruimte krijgt waar je naar verlangt. Je kunt gewoon een goed gevulde agenda hebben die bij jou past, zonder dat je het gevoel hebt dat je geleefd wordt. Want druk zijn op zich is niet erg, maar het ontbreken van voldoening maakt je doodmoe.

 

Met mijn op maat gemaakte 1:1 Essentialiving traject help ik je in 2 maanden van geleefd te worden naar weer baas over je tijd worden. Waardoor je minder stress hebt en zelfs tijd overhoudt.

 

En dit doen we zónder diepgaand te gaan graven, maar heel praktisch en to the point.

Wat klanten zeggen

Waarom werkt dit programma wel?

 

Er zijn heel veel cursussen en trainingen die je helpen om zo efficiënt mogelijk te werken. Nog sneller. Nog harder. Nog beter je best doen. Daar ligt echter niet de oplossing voor de uitdagingen waar jij tegenaan loopt. Waar het wel om gaat, is dat jij:

  • niet helder hebt wat belangrijk voor jou is
  • niet bewust keuzes maakt
  • moeite hebt met nee zeggen
  • moeite hebt met je grenzen aangeven

En dat is nou precies wat je in mijn programma wél leert.

 

Wanneer jij wilt leren hoe je zo veel mogelijk, zo efficiënt mogelijk in jouw dag propt (lees: een cursus time management wil) dan is dit programma niet voor jou.

 

Wil je in een compact traject, op een persoonlijke, betrokken manier en precies afgestemd op jouw situatie, leren hoe jij blijvend controle over je tijd krijgt en rust in je hoofd en ruimte in je leven creëert? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!!

Boek een gratis kennismakingsgesprek

 

In een kort, persoonlijk gesprek met mij kom jij er snel achter wat dit programma voor jou kan betekenen. Hoe ik jou, in jouw specifieke situatie, kan helpen. En of jij met mij een klik hebt.

Na dit programma

heb je meer rust in je hoofd en voel je ruimte in zowel je zakelijke als je privéleven

sluit je je (werk)dag af met een voldaan gevoel

is jouw leven geen eindeloze to-do lijst meer en kun je effectieve planningen maken

voel je je niet meer uitgeput en heb je weer energie

hou jij moeiteloos de juiste ballen in de lucht

ben je in controle over je tijdsbesteding en kom je toe aan wat jij graag wilt doen

geniet je meer en zit je lekkerder in je vel

Dus:

stop met overleven en begin weer te leven

mis geen kansen meer voor groei en succes door gebrek aan focus

bescherm je gezondheid en voorkom een burnout

Bedenk maar ‘ns hoe jouw leven eruit ziet wanneer je weer controle over jouw tijd hebt, en daarmee rust in je hoofd. Zie het voor je. Voel het… En? Wil je daar voor gaan? Ik wel! Ik heb ontzettend veel zin om samen met jou aan de slag te gaan.

qode-eliptic-slider

Wat krijg je?

– 2 maanden lang begeleiding

– kick off sessie van 30 minuten

– 5 coaching sessies van 1 uur

– ad hoc ondersteuning via Telegram

– op jou persoonlijk afgestemde opdrachten

– persoonlijke en onverdeelde aandacht voor jouw situatie

– de Essentialiving Planner 2025

De sessies worden via Zoom gehouden

Investering

– bij betaling in één keer: € 1.500

– betaling in termijnen mogelijk (neem contact op)

Bedrag is excl. btw

Veelgestelde vragen

Ik ben geen ondernemer. Kan ik dit traject dan toch volgen?

Ja dat kan! Het verkrijgen van rust en ruimte in je hoofd werkt in principe hetzelfde voor iedereen en in elke situatie. Plan een gratis kennismakingsgesprek in en dan kijken we samen of je een goede match bent voor dit programma. En bedenk je dat vaak je werkgever de kosten wil vergoeden!

Ik ben geen ondernemer. Kan ik de kosten bij mijn werkgever declareren?

Dat hangt van jouw werkgever af, maar in veel gevallen is het mogelijk. Check alvast bij je werkgever of er een budget is voor persoonlijke ontwikkeling/opleiding. Dit traject is een uitstekende manier om burn-out te voorkomen, en de meeste werkgevers hebben daar wel oren naar! ;-) Bovendien heb ik ook veel mensen begeleid die al in een burn-out zaten. Mijn werkwijze is een unieke (want: essentialisme!) en effectieve manier gebleken om jou weer stappen vooruit te laten zetten.

Hoe verloopt het hele traject?

Na het gratis kennismakingsgesprek kan je mij via mail of DM laten weten of je het programma wilt afnemen. Vervolgens neem ik binnen 24 uur via de mail contact met je op. Je krijgt een intake formulier toegestuurd en we plannen samen het Kick off gesprek in.

In het Kick off gesprek bespreken we het programma, plannen we de vervolgsessies in en neem ik de huiswerkopdracht voor de eerste sessie met jou door. De eerste 4 sessies vinden wekelijks plaats. De vijfde sessie houden we 1 tot 1,5 maand na de vierde sessie, zodat je een goed beeld hebt van waar je in de praktijk nog tegenaan loopt en we die punten nog kunnen bespreken.

Leer ik met dit programma goed plannen?

Ja zeker! Maar op de ‘essentialistische’ manier. Traditionele planningscursussen leren je om al je taken zo efficiënt mogelijk in je agenda te krijgen. Ik leer jou om éérst te bepalen wat eigenlijk belangrijk voor je is en daar bewust voor te kiezen (lees: en voor al het andere dus niet). En alles wat dan overblijft, dat leer ik je inderdaad zo efficiënt mogelijk in te plannen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja dat kan! Neem hiervoor even contact met mij op.

Ik vind het eng om deze investering te doen. Welke garantie krijg ik?

Voordat je instapt, hebben wij altijd eerst een kennismakingsgesprek. Ik weet inmiddels precies wie ik wel kan helpen en wie niet. Ook kan ik heel goed inschatten of jij écht klaar bent voor dit traject of toch nog niet. Ik zal daar altijd eerlijk over zijn.

 

Wanneer wij dit traject samen aangaan, en jij alle opdrachten die ik geef uitvoert en écht dingen anders gaat doen, dan verzeker ik jou dat dit programma voor jou gaat opleveren wat je hoopt. Mocht dat om één of andere reden toch niet het geval zijn, dan kan jij gewoon stoppen en verrekenen we de nog openstaande sessies.

Ik heb eigenlijk geen tijd. Wat nu?

Des te meer reden om dit programma te gaan volgen! Ik zal je leren dat wanneer iets belangrijk voor je is, je tijd daarvoor máákt. En ja, daar zal je waarschijnlijk iets anders voor moeten laten. Ook dat leer ik je. Alles in het leven is een keuze. En ook deze keuze is aan jou…

Ik heb eigenlijk geen geld. Wat nu?

Heb je geen geld, of heb je geen geld hiervoor over (lees: wil je er niets anders voor laten)? Dat is namelijk een wezenlijk verschil. Je geld kan je maar één keer uitgeven, dat is een feit. En jij bepaalt wáár je het aan uitgeeft.  De keuze is wederom aan jou. Wat is het jou waard om weer rust in je hoofd te hebben, aan het eind van je dag een goed gevoel te hebben over hoe jij je dag besteed hebt én te weten hoe je dat de rest van je leven kan houden?

Ik ben ondernemer. Kan ik een BTW factuur krijgen en de kosten onder studiekosten scharen?

Ja, dat kan. Neem hiervoor even contact met me op.

Ik twijfel toch nog. Kan ik met jou overleggen?

Ja hoor, dat kan! Plan hierboven een kennismakingsgesprek in, dan kijken we samen of je een match bent voor dit programma of niet.

Ik heb nog een andere vraag. Waar kan ik die stellen?

Als je nog een vraag hebt, kan je mij altijd even mailen op gaby@essentialiving.com.

sfeerbeeld essentialiving journal
Twijfel je nog?

Boek een gratis kennismakingsgesprek

 

Tijdens dit gesprek kijken we samen of dit programma is wat jij nodig hebt.

WAT KLANTEN ZEGGEN

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy