Ben jij dit?

Je wilt zo graag 'ns wat tijd voor jezelf, maar telkens schiet het er bij in omdat iets anders weer prioriteit heeft.

Je hebt het gevoel dat je constant moet kiezen tussen de eisen van je baan en de behoeften van je gezin, en het lijkt er nooit op dat je beide goed kunt balanceren.

Elke ochtend sta je op met het gevoel alsof je nog een hele marathon moet rennen, zelfs voordat je aan je werkdag begint.

Je hebt geen idee hoe je je dag moet organiseren om alle werk en privé to do's af te kunnen vinken. Het voelt als een puzzel zonder duidelijke oplossing.

Je vraagt je af waarom jij altijd achter lijkt te lopen, terwijl je zo hard werkt! Anderen lijken het wél op de rit te hebben.

Je bent bereid om te veranderen, maar je hebt geen duidelijk pad of begeleiding om je te helpen de veranderingen te maken die je zo hard nodig hebt.

OK! Ten eerste: je bent niet de enige en er is ook niks ‘mis’ met jou.

 

Én…

 

Het kan écht anders.

 

Haal een paar keer diep adem, ga ontspannen zitten…

 

Dan neem ik je even mee vooruit in de tijd.

 

Naar hoe jouw leven er over een paar weken uit zou kunnen zien.

 

Ben je er klaar voor?

 

Oké…

 

We zijn aan het einde van het jaar.

 

Het is ijzig koud buiten en de dagen zijn kort, nat en donker.

 

De feestdagen staan voor de deur en jij voelt je…

geweldig!

 

Terwijl je geniet van warme chocolademelk bij de open haard en quality time met je dierbaren, besef je hoeveel je leven veranderd is.

 

Tegenwoordig word je ‘s ochtends wakker en heb je tijd om je dag te beginnen zoals jij dat wilt, zonder die constante tijdsdruk.

 

Overdag ben je echt wel druk hoor, maar je weet nu jouw energieniveau op peil te houden zodat er ook ruimte is om te genieten.

 

En ‘s avonds in bed denk je alleen nog maar aan die blije koppies van je kinderen toen je met ze speelde, en aan de voldoening die dat gaf.

 

Je hebt nu de tools in handen om je tijd te beheren en prioriteiten te stellen.

 

Je weet hoe je ruimte creëert én inneemt voor wat echt belangrijk voor je is.

 

Hoe je bewust je tijd en energie besteedt.

 

Dit is jouw nieuwe realiteit.

Don’t expect to see change if you don’t make one

1-op-1 coaching

Over mij

Hoi! Ik ben Gaby, essentialist en eigenaar van Essentialiving. Ik weet hoe het is om altijd vermoeid te zijn. Om geleefd te worden en je agenda (en leven) te laten bepalen door anderen. Om alles te doen waarvan je denkt dat het hoort, of waarvan je denkt dat het van jou verwacht wordt. Ik weet dat dat je uitput en je er niet gelukkiger op maakt.

 

Gelukkig heb ik ontdekt hoe het ook anders kan. Dat je, wanneer je bewust kiest voor wat jij belangrijk vindt (lees: wat meer een essentialist wordt) de rust in je hoofd en ruimte voor jezelf krijgt waar je zo naar verlangt. En dat je daarmee een prettig gevulde agenda creëert, die bij jóu past. Dat hoeft dus absoluut geen lége agenda te zijn als dat niet is waar jij blij van wordt (mag wel). Druk zijn hoeft namelijk helemaal niet erg te zijn. Geen voldoening voelen is wat jou doodmoe maakt.

 

Met mijn op maat gemaakte 1:1 Essentialiving traject help ik je in 2 maanden van geleefd te worden naar weer ruimte voor jezelf voelen. Waardoor je minder stress hebt en zelfs tijd overhoudt.

 

En dit doen we zónder diepgaand te gaan graven, maar heel praktisch en to the point.

Wat klanten zeggen

Waarom werkt dit programma wel?

 

Er zijn heel veel cursussen en trainingen die je helpen om zo efficiënt mogelijk te werken. Nog sneller. Nog harder. Nog beter je best doen. Daar ligt echter niet de oplossing voor de uitdagingen waar jij tegenaan loopt. Waar het wel om gaat, is dat jij:

  • niet helder hebt wat belangrijk voor jou is
  • niet bewust keuzes maakt
  • moeite hebt met nee zeggen
  • moeite hebt met je grenzen aangeven

En dat is nou precies wat je in mijn programma wél leert.

 

Wanneer jij wilt leren hoe je zo veel mogelijk, zo efficiënt mogelijk in jouw dag propt (lees: een cursus time management wil) dan is dit programma niet voor jou.

 

Wil je in een compact traject, op een persoonlijke, betrokken manier en precies afgestemd op jouw situatie, leren hoe jij blijvend rust in je hoofd en ruimte voor jezelf creëert? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!!

Boek een gratis kennismakingsgesprek

 

In een kort, persoonlijk gesprek met mij kom jij er snel achter wat dit programma voor jou kan betekenen. Hoe ik jou, in jouw specifieke situatie, kan helpen. En of jij met mij een klik hebt.

Na dit programma

heb je meer rust in je hoofd en voel je ruimte in zowel je zakelijke als je privé leven

heb jij aan het eind van de (werk)dag een voldaan gevoel

is jouw leven geen eindeloze to do lijst meer en kan jij passende planningen maken

voel jij je niet meer oververmoeid en heb jij weer energie

hou jij moeiteloos de juiste ballen in de lucht

ben jij in controle over jouw tijdsbesteding en kom je toe aan wat jij graag wil doen

geniet je meer en zit je lekkerder in je vel

Dus:

stop met overleven en begin weer te leven

loop niet langer een hogere omzet mis door gebrek aan focus

zet je gezondheid niet langer op het spel en voorkom een burnout

Bedenk maar ‘ns hoe jouw leven eruit ziet wanneer je weer rust in je hoofd hebt en ruimte voor jezelf. Zie het voor je. Voel het… En? Wil je daar voor gaan? Ik wel! Ik heb ontzettend veel zin om samen met jou aan de slag te gaan.

qode-eliptic-slider

Wat krijg je?

– 2 maanden lang begeleiding

– kick off sessie van 30 minuten

– 5 coaching sessies van 1 uur

– op jou persoonlijk afgestemde opdrachten

– persoonlijke en onverdeelde aandacht voor jouw situatie

– de Essentialiving Planner 2024

De sessies worden via Zoom gehouden

Investering

– bij betaling in één keer: € 995

– bij betaling in twee termijnen: € 545

Bedragen zijn excl. btw

Veelgestelde vragen

Ik ben geen ondernemer. Kan ik dit traject dan toch volgen?

Ja dat kan! Het verkrijgen van rust en ruimte in je hoofd werkt in principe hetzelfde voor iedereen en in elke situatie. Plan een gratis kennismakingsgesprek in en dan kijken we samen of je een goede match bent voor dit programma. En bedenk je dat vaak je werkgever de kosten wil vergoeden!

Ik ben geen ondernemer. Kan ik de kosten bij mijn werkgever declareren?

Dat hangt van jouw werkgever af, maar in veel gevallen is het mogelijk. Check alvast bij je werkgever of er een budget is voor persoonlijke ontwikkeling/opleiding. Dit traject is een uitstekende manier om burn-out te voorkomen, en de meeste werkgevers hebben daar wel oren naar! ;-) Bovendien heb ik ook veel mensen begeleid die al in een burn-out zaten. Mijn werkwijze is een unieke (want: essentialisme!) en effectieve manier gebleken om jou weer stappen vooruit te laten zetten.

Hoe verloopt het hele traject?

Na het gratis kennismakingsgesprek kan je mij via mail of DM laten weten of je het programma wilt afnemen. Vervolgens neem ik binnen 24 uur via de mail contact met je op. Je krijgt een intake formulier toegestuurd en we plannen samen het Kick off gesprek in.

In het Kick off gesprek bespreken we het programma, plannen we de vervolgsessies in en neem ik de huiswerkopdracht voor de eerste sessie met jou door. De eerste 4 sessies vinden wekelijks plaats. De vijfde sessie houden we 1 tot 1,5 maand na de vierde sessie, zodat je een goed beeld hebt van waar je in de praktijk nog tegenaan loopt en we die punten nog kunnen bespreken.

Leer ik met dit programma goed plannen?

Ja zeker! Maar op de ‘essentialistische’ manier. Traditionele planningscursussen leren je om al je taken zo efficiënt mogelijk in je agenda te krijgen. Ik leer jou om éérst te bepalen wat eigenlijk belangrijk voor je is en daar bewust voor te kiezen (lees: en voor al het andere dus niet). En alles wat dan overblijft, dat leer ik je inderdaad zo efficiënt mogelijk in te plannen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja dat kan! Neem hiervoor even contact met mij op.

Ik vind het eng om deze investering te doen. Welke garantie krijg ik?

Voordat je instapt, hebben wij altijd eerst een kennismakingsgesprek. Ik weet inmiddels precies wie ik wel kan helpen en wie niet. Ook kan ik heel goed inschatten of jij écht klaar bent voor dit traject of toch nog niet. Ik zal daar altijd eerlijk over zijn.

 

Wanneer wij dit traject samen aangaan, en jij alle opdrachten die ik geef uitvoert en écht dingen anders gaat doen, dan verzeker ik jou dat dit programma voor jou gaat opleveren wat je hoopt. Mocht dat om één of andere reden toch niet het geval zijn, dan kan jij gewoon stoppen en verrekenen we de nog openstaande sessies.

Ik heb eigenlijk geen tijd. Wat nu?

Des te meer reden om dit programma te gaan volgen! Ik zal je leren dat wanneer iets belangrijk voor je is, je tijd daarvoor máákt. En ja, daar zal je waarschijnlijk iets anders voor moeten laten. Ook dat leer ik je. Alles in het leven is een keuze. En ook deze keuze is aan jou…

Ik heb eigenlijk geen geld. Wat nu?

Heb je geen geld, of heb je geen geld hiervoor over (lees: wil je er niets anders voor laten)? Dat is namelijk een wezenlijk verschil. Je geld kan je maar één keer uitgeven, dat is een feit. En jij bepaalt wáár je het aan uitgeeft.  De keuze is wederom aan jou. Wat is het jou waard om weer rust in je hoofd te hebben, aan het eind van je dag een goed gevoel te hebben over hoe jij je dag besteed hebt én te weten hoe je dat de rest van je leven kan houden?

Ik ben ondernemer. Kan ik een BTW factuur krijgen en de kosten onder studiekosten scharen?

Ja, dat kan. Neem hiervoor even contact met me op.

Ik twijfel toch nog. Kan ik met jou overleggen?

Ja hoor, dat kan! Plan hierboven een kennismakingsgesprek in, dan kijken we samen of je een match bent voor dit programma of niet.

Ik heb nog een andere vraag. Waar kan ik die stellen?

Als je nog een vraag hebt, kan je mij altijd even mailen op gaby@essentialiving.com.

sfeerbeeld essentialiving journal
Twijfel je nog?

Boek een gratis kennismakingsgesprek

 

Tijdens dit gesprek kijken we samen of dit programma is wat jij nodig hebt.

WAT KLANTEN ZEGGEN

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy