Top 5 bestverkopende planners op bol.com
5 sterren op bol.com
Vóór 23:59 besteld, morgen in huis

Waar gebruik je welke Planner voor?

Essentialiving Life Planner

Krijg rust in je hoofd
 • Voor iedereen die structuur in z’n leven wil
 • Organiseert je leven op overkoepelend niveau
 • Helpt je alle ballen hoog te houden
 • Brengt overzicht, structuur en balans in je leven
 • Met data
 • Dagindeling met uren
 • Looptijd 1 jaar (van jan – dec)

36,95 29,50 in btw

Essentialiving Business Planner

Boost je productiviteit
 • Voor de solo entrepreneur die doelen wil behalen
 • Organiseert je werktaken
 • Helpt je prioriteiten te stellen
 • Brengt productiviteit, impact en tijdswinst
 • Zonder data, je kan starten wanneer je wilt
 • Geen urenindeling
 • Looptijd 2 kwartalen (6 maanden)

€ 41,28 ex btw

Hoe gebruik je beide Planners naast elkaar?

In je Life Planner organiseer je je leven op overkoepelend niveau en blokkeer je (onder andere) tijd specifiek voor je werk. Vervolgens bepaal je in de Business Planner waar je die tijd concreet aan gaat besteden.

Reviews Life Planner

Wat heeft deze planner mij al veel geholpen met orde en structuur.
Op naar nog meer overzichtelijke maanden!

Veelgestelde vragen

Is het papier van de Planners duurzaam?

Ja, het papier van de Planners is FSC© gecertificeerd papier. Het FSC-keurmerk geeft de zekerheid dat de grondstof voor het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen, en daarmee een duurzamer alternatief voor ‘gewoon’ papier.

Drukt het papier van de Planners door?

Nee! Het papier van de Planners is 120 grams FSC© gecertificeerd papier dat niet doordrukt, zelfs als je met een vulpen schrijft.

Is het papier van de Planners glad?

Het papier van de Planners is niet glad, zodat het niet vlekt en je er goed op kan schrijven met welke pen of potlood dan ook.

Hoe groot zijn de Planners?

De Planners zijn groot! 20 x 25 cm. Het zijn dan ook plánners waarmee je overzicht creëert, bewuste keuzes maakt en structuur in je (werk)dag brengt. Het zijn geen agenda’s waar je alleen maar je afspraken in opschrijft…

Waar is het cover materiaal van de Planners van gemaakt?

De kaft van de Essentialiving Life Planner is een zeer sterk, traditioneel katoen boeklinnen met een ruig natuurlijk uiterlijk op een gifvrij basispapier en bezit de volgende certificaten:

 

De kaft van de Essentialiving Business Planner is een vinyl soort en bezit de volgende certificaten:

According to EU regulation 1907/2006EC (REACH) “Padusa” Paper Backed vinyl covermaterial is defined as article. This article is not considered to be a hazardous product nor as mixture of dangerous substances. The article contains no substance included on the candidate list according to article 59 (1,10) of regulation (EC) No 1907/2006 (“REACH”) in a concentration above the threshold level of 0,1% weight by weight.

Van wanneer tot wanneer lopen de Planners?

De Essentialiving Planner 2024 loopt van maandag 01 januari 2024 (week 01) tot en met zondag 5 januari 2025 (week 01). Deze Planner heeft ook een jaaroverzicht voor 2025, zodat je je afspraken die verder in de toekomst liggen alvast kwijt kan.

De Essentialiving Business Planner is zonder data, dus je kan erin beginnen wanneer je wilt. Let op! Er zijn voldoende schema’s in de planner voor twee kwartalen. De planner is dus voor 6 maanden.

Komen er ook Planners in het Nederlands?

Daar zijn voorlopig geen plannen voor.

In de gratis te downloaden handleiding van de Essentialiving Life Planner is ook een volledige vertaling van de Planner opgenomen.

Na aanschaf van de Essentialiving Business Planner krijg je toegang tot een sample boek met een volledig uitgewerkt voorbeeld in het Nederlands. Tevens vind je er de vertaling van alle teksten uit de planner, zodat je zeker alle tips & tricks over hoe je plant mee krijgt.

Kan je de Essentialiving Business Planner en de Essentialiving Life Planner ook naast elkaar gebruiken?

Ja, dat kan heel goed zelfs! Combineer de Essentialiving Life Planner met de Essentialiving Business Planner en je krijgt een structuur in je leven die je niet voor mogelijk had gehouden!

Met de Life Planner plan je je leven op overkoepelend niveau: het helpt je balans te houden tussen werk en privé, maar ook tussen tijd voor inspanning en ontspanning, tijd voor samen en voor alleen. De tijd die je in je Life Planner voor werk blokkeert, ga je in je Business Planner toewijzen aan concrete taken.

Met de Business Planner boost je jouw productiviteit. Deze planner heeft géén dagindeling met uren, maar neemt je aan de hand mee om van al jouw doelen concrete dagelijkse acties te maken. Zodat je elke dag precies weet wat je moet doen om jouw gewenste resultaten te behalen.

Reviews

Dit is misschien ook wat voor je

Essentialiving Life Planner 2024 + Business Planner

86,90 € 70,00 (€ 57,85 ex btw)

Combineer de Essentialiving Life Planner met de Essentialiving Business Planner en je krijgt een structuur in je leven die je niet voor mogelijk had gehouden!

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy