Top 5 bestverkopende planners op bol.com
5 sterren op bol.com
Vóór 23:59 besteld, morgen in huis

De Essentialiving Life Planner

€ 36,95

De Essentialiving Life Planner brengt op een eenvoudige manier meer rust en ruimte in je leven. Je brengt overzicht aan in je week. En de unieke, inbegrepen Balance Creator zorgt ervoor dat je jouw balans aan het begin van het jaar helder krijgt en gedurende de rest van het jaar met de Balance Check bewaakt. De Essentialiving Planner maakt een einde aan chaos en brengt je terug naar jouw essentie.

Specificaties

 

Lengte: 25 cm

Breedte: 20 cm

Dikte: 1,8 cm

Gewicht: 0,8 kg

Bezorging

 

Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis

Geen bezorgkosten

Verpakt en verzonden door bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Ophalen bij bol.com afhaalpunt mogelijk

Reviews

5 sterren0%
4 sterren0%
3 sterren0%
2 sterren0%
1 ster0%

Welke onderdelen heeft de Life Planner?

Balance Creator & Balance Check

Wat de Essentialiving Life Planner uniek maakt, is de Balance Creator. De Balance Creator bestaat uit zeven stappen die je aan het begin van het jaar eenmalig invult. Zo zie je snel waar jij je tijd en energie aan besteedt. Daarmee maak je direct inzichtelijk welke elementen in je leven je moet aanpakken. De Planner eindigt elke week met een Balance Check. Dat is een vriendelijke reminder om te ontdekken of die week in lijn is met de ideale situatie die je in de Balance Creator hebt bepaald.

Overzicht per dag, week én maand

Elke dag van de week heeft voldoende notitieruimte voor bijvoorbeeld afspraken of verjaardagen. Dat geldt ook voor zaterdag en zondag, want dat zijn juist vaak de drukste dagen van de week! Deze weekindeling geeft je in één oogopslag een helder overzicht van wat je die week te doen hebt. Onder elke dag is bovendien ruimte voor jouw to do’s: de dingen die op die dag écht moeten gebeuren. Tot slot, begint elke maand met een handig maandoverzicht.

Wekelijks focuspunt

Elke week kun je één focus opgeven. Dat dwingt je een keuze te maken tussen hoofd- en bijzaken.

Avondeten plannen & wekelijks een recept

Bij een leven dat draait om het vinden van focus, speelt gezond en puur eten een belangrijke rol. Daarom biedt de Planner ruimte voor het uitstippelen van je avondmaaltijden.

Extra's zoals een mood tracker en fun things

Ontspanning en creativiteit helpen ook om ruimte in je hoofd te krijgen. Daarom is daar in de Planner ook ruimte voor. Een lijstje voor fun things, dingen die je dat jaar graag wilt doen. Een lijstje voor lovely days & memories om speciale momenten van dat jaar niet te vergeten. En kleurplaten voor volwassenen om je mood te tracken.

Veel schrijfruimte

Naast de ruime weekindeling, is er elke maand veel schrijfruimte opgenomen voor al je hersenspinsels: gedachten, tekeningetjes en ideeën. Dan zijn die ook weer uit je hoofd!

Prachtige illustraties

Elke maand begint met een prachtig beeld. De Essentialiving Life Planner is in het Engels en volledig gericht op het bieden van rust en ruimte (Nederlandse vertaling in de gratis handleiding!). Het is een strak en fris boek, met een luxe, linnen kaft. Het stevige, witte papier is fijn om op te schrijven en drukt niet door. En er zit een handig leeslint in, zodat je nooit vergeet waar je bent.

Reviews

De weekindeling

“Wat heeft deze planner mij al veel geholpen met orde en structuur.
Op naar nog meer overzichtelijke maanden!”

Foto’s van de Essentialiving Life Planner

Veelgestelde vragen

Drukt het papier van de Planner door?

Nee! Het papier van de Planner is 120 grams FSC© gecertificeerd papier dat niet doordrukt, zelfs als je met een vulpen schrijft.

Is het papier van de Planner glad?

Het papier van de Planner is niet glad, zodat het niet vlekt en je er goed op kan schrijven met welke pen of potlood dan ook.

Is het papier van de Planner duurzaam?

Ja, het papier van de Planner is FSC© gecertificeerd papier. Het FSC-keurmerk geeft de zekerheid dat de grondstof voor het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen, en daarmee een duurzamer alternatief voor ‘gewoon’ papier.

Hoe groot is de Essentialiving Life Planner?

De Planner is groot! 20 x 25 cm. Dit heeft een belangrijke reden die ik uitleg in mijn gratis e-book.

Waar is het cover materiaal van de Essentialiving Life Planner van gemaakt?

De kaft van de Essentialiving Life Planner is een zeer sterk, traditioneel katoen boeklinnen met een ruig natuurlijk uiterlijk op een gifvrij basispapier.

Van wanneer tot wanneer loopt de Essentialiving Life Planner?

De Essentialiving Planner 2025 loopt van maandag 30 december 2024 (week 01) tot en met zondag 4 januari 2026 (week 01).

De Essentialiving Planner 2024 loopt van maandag 01 januari 2024 (week 01) tot en met zondag 5 januari 2025 (week 01).

Beide Planners hebben een jaaroverzicht voor het jaar daarná (dus voor 2026 in de Planner van 2025 en voor 2025 in de Planner van 2024), zodat je je afspraken die verder in de toekomst liggen alvast kwijt kan.

Komt er ook een Essentialiving Life Planner die loopt van augustus t/m juli?

Hier zijn voorlopig geen plannen voor.

Komt er ook een Essentialiving Life Planner in het Nederlands?

Hier zijn voorlopig geen plannen voor.

Wat is het verschil tussen de Essentialiving Life Planner en de Essentialiving Business Planner?

Met de Essentialiving Life Planner plan je jouw leven op overkoepelend niveau. De Planner helpt je om alle verschillende ballen moeiteloos in de lucht te houden. Om balans te houden tussen zakelijk en privé, gezamenlijke tijd en tijd voor jezelf, tijd voor actie en tijd voor ontspanning. Zo blok je in je Essentialiving Life Planner tijd af die je aan je werk besteedt.

In de Essentialiving Business Planner bepaal je vervolgens waar je deze tijd aan gaat besteden. Deze Planner is dus ook géén agenda met een urenindeling, maar een datumloze planner die je aan de hand meeneemt om van al jouw doelen concrete dagelijkse stappen te maken. Zodat je elke dag precies weet wat je moet doen om de door jouw gewenste resultaten te behalen.

Reviews

Dit is misschien ook wat voor je

Essentialiving Business Planner

€ 49,95 (€ 41,28 ex btw)

Boost je productiviteit met de Essentialiving Business Planner. Met deze Planner wordt prioriteiten stellen peulenschil, zodat jij al jouw gewenste doelen ook daadwerkelijk behaalt.

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy