Top 5 bestverkopende planners op bol.com
5 sterren op bol.com
Vóór 23:59 besteld, morgen in huis

De Essentialiving Business Planner

€ 49,95 (€ 41,28 ex btw)

Zijn al je taken verspreid over een online agenda, notitieboekje en verschillende lijstjes? Dan ga je de Essentialiving Business Planner geweldig vinden. Met deze overzichtelijke, luxe planner vind je alles wat je nodig hebt op één plek. De kwalitatief hoogwaardige planner is niet alleen functioneel maar ook een eyecatcher op je bureau en daarmee een échte must have ;) Dankzij de heldere structuur heb je in één oogopslag een volledig overzicht van je hele week, inclusief afspraken, IPA’s (income producing activities), actiepunten en to do’s. Door de fijne opbouw van de planner stel je direct je prioriteiten en plan je super efficiënt. Deze planner is kwalitatief hoogwaardig, met een harde kaft, prettig beschrijfbaar dik papier en prachtig vormgegeven. Ook leuk om cadeau te geven aan een ondernemende vriendin, klant of zakenrelatie.

PLANNEN MET DE ESSENTIALIVING BUSINESS PLANNER

Gratis uitgebreid sample boek met voorbeelden in het Nederlands

Na aanschaf van de Essentialiving Business Planner krijg je toegang tot een sample boek met een vertaling van de planner in het Nederlands en met een volledig uitgewerkt voorbeeld. Zodat je precies ziet hoe je de planner gebruikt.

Specificaties

 

Lengte: 25 cm

Breedte: 20 cm

Dikte: 1,6 cm

Gewicht: 0,7 kg

Bezorging

 

Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis

Geen bezorgkosten

Verpakt en verzonden door bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Ophalen bij bol.com afhaalpunt mogelijk

Reviews

5 sterren0%
4 sterren0%
3 sterren0%
2 sterren0%
1 ster0%

Welke onderdelen heeft de Business Planner?

Tutorial simpele methode voor productief werken

Deze planner biedt een gestructureerde aanpak voor het maximaliseren van je productiviteit. Het helpt je te focussen op wat de meeste impact maakt, zodat je meer bereikt in minder tijd.

Je visie

Your vision: Leg met dit schema een stevig fundament voor je bedrijf door je visie duidelijk te formuleren en strategisch te plannen voor de toekomst.

Kwartaaldoelen

Quarterly results: Vertaal je ambitieuze plannen naar tastbare resultaten door in dit overzicht realistische kwartaaldoelen te stellen.

Maanddoelen

Monthly milestones: Blijf gefocust en georganiseerd door grote doelen op te breken in behapbare stukken. Door in dit overzicht je maandelijkse doelen te plannen en te prioriteren, behoud je overzicht en momentum.

Dagelijkse taken

Weekly game plan: Haal het maximale uit elke werkdag door met dit schema automatisch prioriteiten te stellen en zo je doelen te bereiken.

Voortgang monitoren

Metrics monitor: Houd met dit overzicht grip op je groei door je voortgang te monitoren en bij te sturen waar nodig.

Content ideeën

Content idea vault: Dit overzicht helpt je je content ideeën te organiseren en te beheren zodat je een constante bron van inspiratie hebt.

Week- en dagstructuur

Time blocker: Creëer een gevoel van ritme en flow in je werkweek met deze time blocker, door een gestructureerde week- en dagindeling te maken.

Reviews Life Planner

De weekindeling

Wat heeft deze planner mij al veel geholpen met orde en structuur.
Op naar nog meer overzichtelijke maanden!

Foto’s van de Business Planner

Veelgestelde vragen

Drukt het papier van de Business Planner door?

Nee! Het papier van de Planner is 120 grams FSC© gecertificeerd papier dat niet doordrukt, zelfs als je met een vulpen schrijft.

Is het papier van de Business Planner glad?

Het papier van de Planner is niet glad, zodat het niet vlekt en je er goed op kan schrijven met welke pen of potlood dan ook.

Is het papier van de Business Planner duurzaam?

Ja, het papier van de Planner is FSC© gecertificeerd papier. Het FSC-keurmerk geeft de zekerheid dat de grondstof voor het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen, en daarmee een duurzamer alternatief voor ‘gewoon’ papier.

Hoe groot is de Essentialiving Business Planner?

De Planner is groot! 20 x 25 cm.

Waar is het cover materiaal van de Essentialiving Business Planner van gemaakt?

De kaft van de Essentialiving Business Planner is een vinyl soort en bezit de volgende certificaten:

According to EU regulation 1907/2006EC (REACH) “Padusa” Paper Backed vinyl covermaterial is defined as article. This article is not considered to be a hazardous product nor as mixture of dangerous substances. The article contains no substance included on the candidate list according to article 59 (1,10) of regulation (EC) No 1907/2006 (“REACH”) in a concentration above the threshold level of 0,1% weight by weight.

Van wanneer tot wanneer loopt de Essentialiving Business Planner?

De Essentialiving Business Planner is zonder data, dus je kan erin beginnen wanneer je wilt. Let op! Er zijn voldoende schema’s in de planner voor twee kwartalen. De planner is dus voor 6 maanden.

Komt er ook een Essentialiving Business Planner in het Nederlands?

Daar zijn geen plannen voor. Na aanschaf van de Essentialiving Business Planner krijg je toegang tot een sample boek met een volledig uitgewerkt voorbeeld in het Nederlands. Tevens vind je er de vertaling van alle teksten uit de planner, zodat je zeker alle tips & tricks over hoe je plant mee krijgt.

Kan je de Essentialiving Business Planner en de Essentialiving Life Planner ook naast elkaar gebruiken?

Ja, dat kan heel goed zelfs! Combineer de Essentialiving Life Planner met de Essentialiving Business Planner en je krijgt een structuur in je leven die je niet voor mogelijk had gehouden!

Met de Life Planner plan je je leven op overkoepelend niveau: het helpt je balans te houden tussen werk en privé, maar ook tussen tijd voor inspanning en ontspanning, tijd voor samen en voor alleen. De tijd die je in je Life Planner voor werk blokkeert, ga je in je Business Planner toewijzen aan concrete taken.

Met de Business Planner boost je jouw productiviteit. Deze planner heeft géén dagindeling met uren, maar neemt je aan de hand mee om van al jouw doelen concrete dagelijkse acties te maken. Zodat je elke dag precies weet wat je moet doen om jouw gewenste resultaten te behalen.

Wat is het verschil tussen de Essentialiving Business Planner en de Essentialiving Life Planner?

Dat staat op deze pagina precies uitgelegd.

Reviews

Dit is misschien ook wat voor je

Essentialiving Life Planner 2024 + Business Planner

86,90 € 49,95(€ 41,28 ex btw)

Combineer de Essentialiving Life Planner met de Essentialiving Business Planner en je krijgt een structuur in je leven die je niet voor mogelijk had gehouden!

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy