Top 5 bestverkopende planners op bol.com
5 sterren op bol.com
Vóór 23:59 besteld, morgen in huis

De Essentialiving Business Planner

€ 49,95 (€ 41,28 ex btw)

Productief zijn gaat niet over zo veel mogelijk doen, maar over DE JUISTE dingen doen. En dat is precies waar de Essentialiving Business Planner voor zorgt. De Planner neemt je aan de hand mee om van al jouw doelen concrete dagelijkse stappen te maken. Zodat je elke dag precies weet wat je moet doen om jouw gewenste resultaten te behalen. Stop met het verspillen van je kostbare tijd, krijg overzicht en structuur in je dag en zie je output en impact groeien.

PLANNEN MET DE ESSENTIALIVING BUSINESS PLANNER

Gratis uitgebreid sample boek met voorbeelden in het Nederlands

Na aanschaf van de Essentialiving Business Planner krijg je toegang tot een sample boek met een volledig in het Nederlands uitgewerkt voorbeeld, zodat je precies ziet hoe je de planner gebruikt.

 

Ook bevat dit sample boek een vertaling van de planner in het Nederlands, zodat je zeker weet dat je alle tips & tricks over hoe te plannen meekrijgt.

Specificaties

 

Lengte: 25 cm

Breedte: 20 cm

Dikte: 1,6 cm

Gewicht: 0,7 kg

Bezorging

 

Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis

Geen bezorgkosten

Verpakt en verzonden door bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Ophalen bij bol.com afhaalpunt mogelijk

Reviews

5 sterren0%
4 sterren0%
3 sterren0%
2 sterren0%
1 ster0%

Welke onderdelen heeft de Business Planner?

Tutorial hoe je productief werkt

De Essentialiving Business Planner begint met een heldere uitleg van hoe je productief werkt. Het laat je de simpele stappen zien die je moet zetten om tot je concrete dagelijkse acties te komen. De acties die de meeste impact maken en jou of je bedrijf het meest vooruit helpen. Na aanschaf van de Planner krijg je toegang tot een gratis Sample Boek waarin deze uitleg vertaald is in het Nederlands, zodat je zeker weet dat je geen enkele tip of trick mist.

Je visie (of het jaardoel van je werkgever)

Je visie is als dat punt aan de horizon dat je dromen en het uiteindelijke doel symboliseert. Het vormt het fundament waarop al je plannen rusten en geeft je een gevoel van richting en doel. Zonder een duidelijke visie kunnen je inspanningen versnipperd raken en kan je je focus verliezen. Daarom biedt de Essentialiving Business Planner vragen die je helpen je visie te formuleren en ruimte om je visie vast te leggen.

Kwartaaldoelen

Nadat je je visie hebt opgeschreven, is het tijd om deze om te zetten in realiteit. We beginnen met het grote plaatje door een plan te maken voor wat je in het komende kwartaal wilt bereiken in de Quartely Results. Ik gebruik het woord ‘results’ omdat deze verder gaan dan louter doelen; het draait om het vertalen van je aspiraties naar tastbare uitkomsten. Je streeft naar echte, meetbare prestaties.

Maanddoelen

Nu ga je de geplande resultaten opsplitsen in behapbare stukjes, oftewel in ‘milestones’. Het doel van de Monthly Milestones is richting geven. Door resultaten op te delen in kleinere delen, kun je het overzicht behouden en voorkom je dat je overweldigd raakt. Bovendien, als het exacte pad dat je moet bewandelen nog niet helemaal helder voor je is, helpt deze aanpak je om te focussen op de eerste stap, zodat je in ieder geval in beweging blijft.

Dagelijkse taken

Nu is het tijd om al je ambities en voorbereidingen om te zetten in concrete actie! Het Weekly Game Plan is hierbij van cruciaal belang, omdat het je helpt om je dagelijkse taken in kaart te brengen.

Voortgang monitoren

Het monitoren van jouw prestaties zal je helpen om te zien welke vooruitgang je boekt: je kan checken of je de resultaten behaalt die je wilt behalen of dat je iets moet aanpassen in je strategie.

Content ideeën

Ik heb een oplossing gevonden om het content creatie proces te vergemakkelijken: de Content Idea Vault. Dit is een hulpmiddel waar je je content ideeën kunt opschrijven zodra ze opkomen. Het stelt je in staat om ideeën vast te leggen en op te slaan voor toekomstig gebruik, zodat je altijd een bron van inspiratie hebt wanneer je tijd hebt gemaakt voor content creatie.

Week- en dagstructuur

Dit schema houdt in dat elke week wordt ingedeeld in themadagen en/of elke dag in tijdsblokken. Ik merk dat hoe minder ik na hoef te denken over wat ik ga doen, hoe minder ik geneigd ben af te dwalen. Het gebruiken van thema’s en tijdsblokken structureert mijn manier van werken nog meer. Het geeft elke week ook een prettig gevoel van ritme waardoor er ‘flow’ ontstaat.

Reviews Life Planner

De weekindeling

Wat heeft deze planner mij al veel geholpen met orde en structuur.
Op naar nog meer overzichtelijke maanden!

Foto’s van de Business Planner

Veelgestelde vragen

Drukt het papier van de Business Planner door?

Nee! Het papier van de Planner is 120 grams FSC© gecertificeerd papier dat niet doordrukt, zelfs als je met een vulpen schrijft.

Is het papier van de Business Planner glad?

Het papier van de Planner is niet glad, zodat het niet vlekt en je er goed op kan schrijven met welke pen of potlood dan ook.

Is het papier van de Business Planner duurzaam?

Ja, het papier van de Planner is FSC© gecertificeerd papier. Het FSC-keurmerk geeft de zekerheid dat de grondstof voor het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen, en daarmee een duurzamer alternatief voor ‘gewoon’ papier.

Hoe groot is de Essentialiving Business Planner?

De Planner is groot! 20 x 25 cm.

Waar is het cover materiaal van de Essentialiving Business Planner van gemaakt?

De kaft van de Essentialiving Business Planner is een vinyl soort en bezit de volgende certificaten:

According to EU regulation 1907/2006EC (REACH) “Padusa” Paper Backed vinyl covermaterial is defined as article. This article is not considered to be a hazardous product nor as mixture of dangerous substances. The article contains no substance included on the candidate list according to article 59 (1,10) of regulation (EC) No 1907/2006 (“REACH”) in a concentration above the threshold level of 0,1% weight by weight.

Van wanneer tot wanneer loopt de Essentialiving Business Planner?

De Essentialiving Business Planner is zonder data, dus je kan erin beginnen wanneer je wilt. Let op! Er zijn voldoende schema’s in de planner voor twee kwartalen. De planner is dus voor 6 maanden.

Komt er ook een Essentialiving Business Planner in het Nederlands?

Daar zijn geen plannen voor. Na aanschaf van de Essentialiving Business Planner krijg je toegang tot een sample boek met een volledig uitgewerkt voorbeeld in het Nederlands. Tevens vind je er de vertaling van alle teksten uit de planner, zodat je zeker alle tips & tricks over hoe je plant mee krijgt.

Kan je de Essentialiving Business Planner en de Essentialiving Life Planner ook naast elkaar gebruiken?

Ja, dat kan heel goed zelfs! Combineer de Essentialiving Life Planner met de Essentialiving Business Planner en je krijgt een structuur in je leven die je niet voor mogelijk had gehouden!

Met de Life Planner plan je je leven op overkoepelend niveau: het helpt je balans te houden tussen werk en privé, maar ook tussen tijd voor inspanning en ontspanning, tijd voor samen en voor alleen. De tijd die je in je Life Planner voor werk blokkeert, ga je in je Business Planner toewijzen aan concrete taken.

Met de Business Planner boost je jouw productiviteit. Deze planner heeft géén dagindeling met uren, maar neemt je aan de hand mee om van al jouw doelen concrete dagelijkse acties te maken. Zodat je elke dag precies weet wat je moet doen om jouw gewenste resultaten te behalen.

Wat is het verschil tussen de Essentialiving Business Planner en de Essentialiving Life Planner?

Dat staat op deze pagina precies uitgelegd.

Reviews

Dit is misschien ook wat voor je

Essentialiving Life Planner 2024 + Business Planner

86,90 € 78,00 (€ 64,46 ex btw)

Combineer de Essentialiving Life Planner met de Essentialiving Business Planner en je krijgt een structuur in je leven die je niet voor mogelijk had gehouden!

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy