Over

Hoi!

Ik ben Gaby, essentialist en de persoon achter Essentialiving. Ik help jou aan meer rust & ruimte in je hoofd en in je leven. Mijn tools en coaching leren je om dingen te schrappen die niet belangrijk voor je zijn. Schrappen totdat de dingen overblijven die jij essentieel vindt en jij je daarop kan focussen. Wat je er voor terugkrijgt, is rust en ruimte. Een leven met die dingen die er voor jou toe doen. Het verschil met minimalisme? Het gaat niet om leven met zo min mogelijk, maar om leven met alleen wat jij essentieel vindt. Jij mag het zeggen!

Voor wie

Mijn coaching en tools zijn er voor iedereen die handvatten wil om te kunnen focussen op wat er toe doet. En de rest uit je leven te bannen. Zodat jij weer het gevoel hebt zelf in controle te zijn, en niet continu achter de feiten aan te lopen. Ben je daar nog heel ver van verwijderd en probeer je nog alle ballen in de lucht houden? Of voel je wel dat je meer rust en ruimte wilt in je leven, en zoek je tools en tips? Of weet je allang dat dingen schrappen en bewust keuzes maken je vrijheid oplevert, en zoek je inspiratie? Waar je ook bent op de route naar ‘een gelukkige essentialist’ worden, Essentialiving heeft de antwoorden.

 

Wat het je oplevert

Rust en ruimte. En dat geeft je vrijheid. Het enige wat je hoeft te doen, is schrappen wat niet op je ‘belangrijk-lijstje‘ hoort. Op allerlei gebieden: spullen, tijd, relaties, …. Schrappen totdat je overhoudt wat jouw leven echt kwaliteit geeft. Mijn tools helpen je aan een leeg hoofd dat geniet van alles waarvoor je zelf kiest. Ze leren je te focussen op wat je écht wilt. Je kunt je vast nu al voorstellen dat dit een enorm gevoel van vrijheid geeft. Ondanks de opgetrokken wenkbrauwen die je misschien gaat zien in je omgeving, omdat jij bewust andere keuzes maakt.

 

Wat meer over mij

  • Ik hou van echt. Ik heb een hekel aan nep. Dat zie je terug in alles. Bij mijn voorkeur voor eten, in mijn keuze voor spullen, aan de mensen die ik om me heen heb.
  • Echt uit zich ook in mijn duidelijke taal. Er zijn mensen die het direct noemen, maar ik hou het op no-nonsense. Ik draai niet om de hete brei heen. Als je iets graag wilt, moet je het ook doen!
  • Ook ben ik van de hoofdzaak! Ik kon de essentie altijd al goed bepalen – in schoolboeken, bedrijfsprocessen. En dus ook dingen laten voor wat ze zijn. Een must voor een essentialist.
  • Tenslotte ben ik net een echt mens: het strepen kost mij totaal geen moeite, maar de reacties van mijn omgeving laten me niet altijd koud. Vinden ze me raar omdat ik kleiner wil wonen? Ergens blijft het idee dat ik aan een plaatje moet voldoen, altijd een beetje knagen.

 

Samenwerken?

Neem dan contact met mij op.

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy