Top 5 bestverkopende planners op bol.com
5 sterren op bol.com
Vóór 23:59 besteld, morgen in huis
Essentialiving Planner 2023

De Essentialiving Planner

€ 34,95

De Essentialiving Planner brengt op een eenvoudige manier meer rust en ruimte in je leven. Je brengt overzicht aan in je week. En de unieke, inbegrepen Balance Creator zorgt ervoor dat je jouw balans aan het begin van het jaar helder krijgt en gedurende de rest van het jaar met de Balance Check bewaakt. De Essentialiving Planner maakt een einde aan chaos en brengt je terug naar jouw essentie.

“Wat heeft deze planner mij al veel geholpen met orde en structuur.
Op naar nog meer overzichtelijke maanden!”

Specificaties

 

Lengte: 25 cm

Breedte: 20 cm

Dikte: 1,8 cm

Gewicht: 0,8 kg

Bezorging

 

Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis

Geen bezorgkosten

Verpakt en verzonden door bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Ophalen bij bol.com afhaalpunt mogelijk

Reviews

5 sterren0%
4 sterren0%
3 sterren0%
2 sterren0%
1 ster0%

Welke onderdelen heeft de Planner?

Balance Creator & Balance Check

Wat de Essentialiving Planner uniek maakt, is de Balance Creator. De Balance Creator bestaat uit zeven stappen die je aan het begin van het jaar eenmalig invult. Zo zie je snel waar jij je tijd en energie aan besteedt. Daarmee maak je direct inzichtelijk welke elementen in je leven je moet aanpakken. De Planner eindigt elke week met een Balance Check. Dat is een vriendelijke reminder om te ontdekken of die week in lijn is met de ideale situatie die je in de Balance Creator hebt bepaald.

Overzicht per dag, week én maand

Elke dag van de week heeft voldoende notitieruimte voor bijvoorbeeld afspraken of verjaardagen. Dat geldt ook voor zaterdag en zondag, want dat zijn juist vaak de drukste dagen van de week! Deze weekindeling geeft je in één oogopslag een helder overzicht van wat je die week te doen hebt. Onder elke dag is bovendien ruimte voor jouw to do’s: de dingen die op die dag écht moeten gebeuren. Tot slot, begint elke maand met een handig maandoverzicht.

Wekelijks focuspunt

Elke week kun je één focus opgeven. Dat dwingt je een keuze te maken tussen hoofd- en bijzaken.

Avondeten plannen & wekelijks een recept

Bij een leven dat draait om het vinden van focus, speelt gezond en puur eten een belangrijke rol. Daarom biedt de Planner ruimte voor het uitstippelen van je avondmaaltijden. Bovendien geeft Judith van Myfoodblog elke week een gezonde dinersuggestie. Het bijbehorende recept vind je vervolgens hier op deze website. De recepten zijn vegetarisch en eenvoudig te bereiden.

Extra's zoals een mood tracker en fun things

Ontspanning en creativiteit helpen ook om ruimte in je hoofd te krijgen. Daarom is daar in de Planner ook ruimte voor. Een lijstje voor fun things, dingen die je dat jaar graag wilt doen. Een lijstje voor lovely days & memories om speciale momenten van dat jaar niet te vergeten. En kleurplaten voor volwassenen om je mood te tracken.

Veel schrijfruimte

Naast de ruime weekindeling, is er elke maand veel schrijfruimte opgenomen voor al je hersenspinsels: gedachten, tekeningetjes en ideeën. Dan zijn die ook weer uit je hoofd!

Prachtige illustraties door Lina Eijlers

Elke maand begint met een illustratie van Lina Eijlers. De Essentialiving Planner is in het Engels en volledig gericht op het bieden van rust en ruimte. Het is een strak en fris boek, met een luxe, linnen kaft. Het stevige, witte papier is fijn om op te schrijven en drukt niet door. En er zit een handig leeslint in, zodat je nooit vergeet waar je bent.

voorkant gratis ebook leer plannen

Gratis e-boek

 

Download dit gratis e-boek en leer plannen met de Essentialiving Planner. Ik leer jou dan te plannen op een essentialistische manier. Wat dat is en waarom dat belangrijk is? Dat leg ik je allemaal uit.

 

Ervaar ook hoeveel rust en ruimte het je geeft wanneer je weer overzicht hebt!

Reviews

De weekindeling

Foto’s van de planner

Veelgestelde vragen

Drukt het papier van de Planner door?

Nee! Het papier van de Planner is 120 grams FSC© gecertificeerd papier dat niet doordrukt, zelfs als je met een vulpen schrijft.

Is het papier van de Planner glad?

Het papier van de Planner is niet glad, zodat het niet vlekt en je er goed op kan schrijven met welke pen of potlood dan ook.

Is het papier van de Planner duurzaam?

Ja, het papier van de Planner is FSC© gecertificeerd papier. Het FSC-keurmerk geeft de zekerheid dat de grondstof voor het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen, en daarmee een duurzamer alternatief voor ‘gewoon’ papier.

Hoe groot is de Essentialiving Planner?

De Planner is groot! 20 x 25 cm. Dit heeft een belangrijke reden die ik uitleg in mijn gratis e-boek.

Waar is het cover materiaal van de Essentialiving Planner van gemaakt?

De kaft van de Essentialiving Planner is een zeer sterk, traditioneel katoen boeklinnen met een ruig natuurlijk uiterlijk op een gifvrij basispapier.

Van wanneer tot wanneer loopt de Essentialiving Planner?

De Essentialiving Planner 2022 loopt van maandag 27 december 2021 (week 52) tot en met zondag 8 januari 2023 (week 01).

De Essentialiving Planner 2023 loopt van maandag 26 december 2022 (week 52) tot en met zondag 31 december 2023 (week 52) én heeft een jaaroverzicht 2024, zodat je je afspraken die verder in de toekomst liggen alvast kwijt kan.

Komt er ook een Essentialiving Planner die loopt van augustus t/m juli?

Hier zijn voorlopig geen plannen voor.

Komt er ook een Essentialiving Planner in het Nederlands?

Hier zijn voorlopig geen plannen voor.

Kan ik de Essentialiving Planner naast het Focus Book gebruiken?

Ja, dat kan heel goed zelfs! De Planner is echt bedoeld om je dagelijkse to do’s en bezigheden zo makkelijk en soepel mogelijk te kunnen doorlopen en afvinken. Het Focus Book overstijgt je dagelijkse dingen. Dit gaat meer over helder krijgen wat je precies wilt en hoe je dat kan bereiken. Wanneer je de stappen duidelijk hebt van hoe je dat kan bereiken (daarvoor word je aan de hand meegenomen) kan je die losse taken weer in je Planner inplannen!

Kan ik de Essentialiving Planner naast het Business Focus Book gebruiken?

Ja, dat kan heel goed zelfs! In je Planner blok je tijden af waarop je werkt. In het Business Focus Book word je vervolgens specifiek met wat je in die beschikbare uren dan precies gaat doen, afgestemd op de focus die je ook in het Business Focus Book bepaald hebt.

Reviews

Essentialiving Journal

Dit is misschien ook wat voor je

De Essentialiving Journal

€ 21,95

Met de Essentialiving Journal creëer je een dagelijks rustpunt in je drukke bestaan. Om even weer bij jezelf te komen en het grotere plaatje te zien. Het is een eenvoudige en krachtige manier om je dag met de juiste intentie en een positieve mindset te starten.

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy