Wil jij ook je omzetdoelen behalen?

omzetdoelen behalen

Wil jij ook je omzetdoelen behalen?

 

Op 5 juli twee jaar geleden zat ik in de haven van Skopelos nieuwe omzetdoelen te maken terwijl ik op de ferry wachtte.. Maar bij omzetdoelen máken bleef het een beetje. Dingen echt (anders) gaan dóen deed ik eigenlijk niet… Stom, want mijn levensmotto is nog wel: als je doet wat je altijd deed, dat krijg je wat je altijd kreeg. Needless to say: dat omzetdoel behalen, waar ik mezelf een jaar voor gaf, dat lukte natuurlijk dan ook niet.

Eind vorig jaar was ik het helemaal zat. De balans opmakend was de conclusie dat ik toch echt dingen anders moest gaan doen. En ik wist ook wat, want daar heb ik zelfs een eigen product voor gemaakt: het Essentialiving Business Focus Book! Dus ik ben aan de slag gegaan en heb netjes mijn eigen methodiek uit het boek gevolgd. En vandaag, 1 augustus 2020, kan ik melden dat ik mijn omzetdoel behaald heb. Yay, ik ben zo trots! Op naar nog meer moois!

Natuurlijk zag ik al eerder dat het de goede kant op ging. En dat maakt het ook zo leuk! Juist doordat je er bovenop zit en ziet wat de resultaten van je inspanningen zijn, ga je nóg meer de juiste dingen doen. Ik heb het heel duidelijk niet over hárder werken, maar over slímmer werken. Met meer focus. Dat is waar het Business Focus Book je bij helpt.

Wil jij ook echt meters maken en daarbij aan de hand meegenomen worden? Check mijn Business Focus Book. Het werkt! Heb ik nu zelf proefondervindelijk ondervonden…