Waarom heb ik het Essentialiving Focus Book ontwikkeld?

Waarom heb ik het Essentialiving Focus Book ontwikkeld?

Ik heb wat vragen gekregen over het nieuwe Focus Book en wat je ermee kan. Phoe, ik heb er in al mijn enthousiasme zó veel over te vertellen, dat ik niet weet waar te beginnen. Misschien maar gewoon bij het begin: hoezo ben ik deze tool gaan ontwikkelen?

Mijn credo is natuurlijk: ‘focus op wat er toe doet’. Ok, leuk.. Maar HOE DAN? Ik vond dat ik daar een praktische tool voor moest ontwikkelen. Dat je inderdaad helpt te focussen op wat voor jou belangrijk is, op wat voor jou waarde heeft, en wat jou voldoening geeft. Zodat je je eigen pad volgt, de dingen doet die bij jóu passen, en waarvan jij een blijer mens wordt..

Daarom dus 🤗 Volgende keer zal ik wat meer vertellen over de inhoud.

Tags: