Nieuw! Het Essentialiving Business Focus Book

Nieuw! Het Essentialiving Business Focus Book

Met trots presenteer ik hierbij mijn nieuwste tool: het Business Focus Book! Naast het Focus Book, waarmee je scherp krijgt wat voor jou waardevol is en welke je helpt om meer daarvan in je leven te brengen, is er nu ook een business-variant. Het Business Focus Book geeft je duidelijkheid wat je in je bedrijf te doen staat en houvast om het ook daadwerkelijk te bereiken. Ik licht deze nieuwe tool toe aan de hand van de vragen voor wie, wat is het en waar is het te verkrijgen?

Voor wie?⁣

Ben jij al een tijdje bezig met jouw bedrijf, maar komt het niet zo van de grond als je graag zou willen? Of heb je een idee voor een eigen bedrijf maar raak je overweldigd door alles wat er op je afkomt? Ben jij keihard aan het werk om jouw droom te realiseren maar zit er weinig lijn of structuur in? Stop je veel tijd, geld en energie in je business, maar zie je weinig resultaat? Moet jij jouw eigen business naast een vaste baan opstarten en lukt het je niet de stappen te maken die je zou willen? Als bij één of meer vragen jouw antwoord ‘ja’ was, dan is het Business Focus Book voor jou!

Wat?

Ten eerste: het is géén agenda! Maar wat is het dan wel? Nou, een focus boek voor je business… Het helpt je bepalen wat op dit moment je focus zou moeten zijn, dus WAT je te doen staat. Én het helpt je met handige schema’s om dat ook daadwerkelijk te doen.⁣ ⁣ In het eerste deel breng ik de totale wirwar aan taken, alles wat op je afkomt en alles waarvan je denkt dat je het moet doen om je business te laten groeien, terug tot 3 duidelijke focus punten. Eindelijk overzicht! Je krijgt uitleg over welke focus punten dat zijn en wat ze inhouden. Via een simpele formule bepaal je wat voor jou op elk moment prio heeft.

Vervolgens bevat het Business Focus Book vier verschillende schema’s om dat wat je te doen staat te omschrijven, te plannen en te tracken. Daarover de volgende keer meer!⁣

Waar?

Het Business Focus Book is vanaf nu voor € 34,95 te verkrijgen via bol.com