Gratis e-boek

Loop jij altijd achter de feiten aan?

Maak je wel steeds planningen, maar lopen die altijd in de soep?

Krijg jij nooit jouw to do's gedaan?

Vind jij het lastig om gedaan te krijgen wat moet gebeuren?

Zou jij enorm geholpen zijn met wat structuur en overzicht in je leven?

Het geheim van moeiteloos plannen

Hoe jij als drukke vrouwelijke onderneemster overzicht, balans en rust creëert

Download dit gratis e-book en ontdek welke essentiële stap jij nog mist om moeiteloos planningen te kunnen maken. Ik leer jou te plannen op een essentialistische manier. Wat dat is en waarom dat belangrijk is? Dat leg ik je allemaal uit.

 

Ervaar ook hoeveel ruimte, verlichting en rust het je geeft wanneer je weer overzicht hebt!

Geef mij dat gratis e-book!

Wat levert het je op?

Na het lezen van dit e-book ben jij in staat om planningen te maken die wél voor je werken. Mijn aanpak is namelijk anders: ik leer jou geen ‘time management trucjes’ die op zich wel werken, maar waar je vooral wilskracht, doorzettingsvermogen en discipline voor nodig hebt. Dat houdt geen mens vol. En dat frustreert dan weer…

 

Ik leer jou om anders naar tijd te kijken en om bewust keuzes te gaan maken. Je zal zien dat je planningen dan wel ineens haalbaar worden. Nieuwsgierig geworden? Download dan nu het gratis e-book.

Heb jij het e-book gelezen en heb je er wat aan gehad? Ik vind het leuk om van je te horen! Ook als je nog vragen hebt: laat het me vooral weten. Stuur me een DM via Instagram @essentialiving.

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy