Had ik maar meer spullen bewaard…

Had ik maar meer spullen bewaard…

Omdat er nog nooit iemand geweest is die op z’n sterfbed heeft gezegd “ik wou dat ik meer spullen bewaard had” start ik de komende maand de serie: dingen die meteen weg kunnen.

Definitief afscheid

Het lastige aan ontspullen is de beslissing nemen iets daadwerkelijk weg te doen. Definitief afscheid te nemen. Onomkeerbaar de keuze te maken ergens afstand van te doen. Terwijl je het misschien in de toekomst toch nog een keer zou kunnen of willen gebruiken. Toch?

Ik kan mijzelf al erg goed over dat laatste argument heen zetten. Want, heel eerlijk, hoe vaak komt dat nou voor? Ik heb voor mijzelf bepaald dat ik het belangrijker vind dat ik een opgeruimd en prettig leefbaar huis heb. In plaats van dat ik álles maar bewaar voor dat éne ding dat ik misschíen een keer in de toekomst ga missen. Die ene procent dat dat voor gaat komen, neem ik op de koop toe.

Easy peasy

Ben jij daar nog niet op jouw pad naar rust, ruimte en een ontspuld huis? Dan is deze serie helemaal voor jou. Wij gaan namelijk samen de dingen weg doen waarbij je géén moeite hebt om die keuze te maken. Alles wat easy peasy is. Alles waarvan jij ook wel weet dat het weg kan, maar je moet het alleen nog even doen. En daar help ik je bij. Met elke maandag in juli een blog met items die een no brainer zijn. Items die sowieso weg kunnen. Zonder na te denken.

En oh, wat ruimt dat al lekker op! Wat een heerlijke rust en ruimte zal jij ervaren. Zodat je relaxed de zomer periode in kan gaan.

Doe je mee?

De blogs zijn terug te vinden onder de categorie ‘spullen’ en heten “dingen die meteen weg kunnen”.  Super leuk als je meedoet!

TOEVOEGING: je kan je inmiddels ook hier gratis inschrijven en de mails in je inbox ontvangen.