Essentialiving - Gratis
20608
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20608,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,,qode-page-loading-effect-enabled,columns-3,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Gratis

gratis ebook leer plannen met de Essentialiving Planner en krijg rust in je hoofd
E-boek

Leer planningen maken die wél voor je werken

Mijn aanpak is anders: ik leer jou geen ‘time management trucjes’ die op zich wel werken, maar waar je vooral wilskracht, doorzettingsvermogen en discipline voor nodig hebt. Dat houdt geen mens vol. Ik leer jou om anders naar tijd te kijken en om bewust keuzes te gaan maken. Je zal zien dat je planningen dan wel ineens haalbaar worden.

Challenge

Focus in een wereld vol keuzemogelijkheden

Laat je niet meer afleiden door de waan van alledag. Reken af met het gevoel nooit toe te komen aan de dingen die je écht wilt. Zorg dat je leven voor jou betekenisvol is. Het leven is te kort om het niet te doen. In vier dagen leer ik jou hoe je met behulp van het Essentialiving Focus Book focus aanbrengt in al jouw wensen en doelen, zodat je ze ook echt kan bereiken.

Quick scan

Krijg persoonlijke tips

In deze geheel vrijblijvende call van 30 minuten bespreken wij waar je op dit moment tegenaan loopt, waar je zou willen staan, wat je op dit moment tegenhoudt, en of mijn ‘Drukte de baas‘ programma voor jou geschikt is. Aan het eind van dit gesprek heb je sowieso een aantal tips in handen waarmee je aan de slag kan. Dus pak die kans!

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy