De Essentialiving Journal

€ 19,95

De Essentialiving Journal is een eenvoudige en krachtige manier om je opgewekt te voelen en vol optimisme je dag te starten. De Journal geeft je de juiste mindset om elke dag bewust mee te maken. Om bewust te leven.

Specificaties

 

Lengte: 217 mm

Breedte: 137 mm

Dikte: 29 mm

Gewicht: 470 gram

Bezorging

 

Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis

Geen bezorgkosten met Select

Verpakt en verzonden door bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Ophalen bij bol.com afhaalpunt mogelijk

Reviews

Ben de eerste die een review achterlaat op bol.com

Zo werkt de Essentialiving Journal

 

Soms raast het leven aan je voorbij. Dan vergeet je te genieten, stil te staan bij wat je al hebt geleerd en dankbaar te zijn voor wat je hebt. Terwijl dat juist is waar je een goed gevoel van krijgt. Dus: ga terug naar jouw essentie en begin elke dag positief!

De Essentialiving Journal helpt je daarbij. Iedere ochtend beantwoord je zes eenvoudige vragen, binnen vijf minuutjes. Dat zijn als het ware je voornemens voor die dag. Je beantwoordt vragen binnen de thema’s Thank, Intend, Move, Indulge, Discard en Value.

 

Kickstart voor je dag

Je start jouw dag op die manier met een focus op de goede dingen in je leven en met een positieve mindset. Zo train je jezelf om altijd optimistischer te denken. Bovendien geeft deze bewuste ochtendroutine je een kickstart waar je de rest van de dag nog profijt van hebt. Vul je de Journal liever later op de dag in? Dat is ook prima. Dan gebruik je de Journal gewoon als een manier om terug te blikken.

Je bent natuurlijk niet verplicht om iedere dag alle vragen te beantwoorden. Als je voelt dat slechts een aantal vragen – of zelfs maar één – relevant voor je zijn die dag, volg dan dat gevoel. Bij Essentialiving draait alles immers om bewust te kiezen wat voor jou belangrijk is.

De Essentialiving Journal is in het Engels en te koop via bol.com.

 

Tip!

De Essentialiving Journal is ook leuk als cadeau. Daarmee geef je niet alleen een mooi en praktisch boek, maar ook een weg naar een positiever leven cadeau.

Meer foto’s

De Essentialiving Planner

Nóg meer naar jouw essentie?

Probeer dan de Essentialiving Planner eens. Daarmee plan je jouw dagen precies in zoals jij dat wil, met een focus op de essentiële zaken. En met de inbegrepen Balance Creator monitor je jouw streven door het jaar heen. Bekijk de Essentialiving Planner.