Essentialiving Focus Book

Het Essentialiving Focus Book

€ 18,95

In een wereld vol keuzemogelijkheden is het soms moeilijk je te focussen op jouw eigen dromen en intenties. Je aandacht versnippert door alle informatie die dagelijks op je afkomt, waardoor je op den duur verwijderd raakt van datgene wat voor jou belangrijk is. Met behulp van dit handige boekje van Essentialiving creëer je moeiteloos een nieuwe focus, met de realiteit van je eigen dromen als resultaat.

review focus book
review focus book
review focus book
review focus book
review focus book
review focus book

Gratis Focus Challenge

Laat je niet meer afleiden door de waan van alledag. Reken af met het gevoel nooit toe te komen aan de dingen die je écht wilt. Zorg dat je leven voor jou betekenisvol is.

 

Het leven is te kort om het niet te doen.

 

In vier dagen leer ik jou hoe je met behulp van het Essentialiving Focus Book focus aanbrengt in al jouw wensen en doelen, zodat je ze ook echt kan bereiken. Het leukste is natuurlijk als jij de challenge volgt met jouw eigen Essentialiving Focus Book, maar het kan ook zonder. Pen en papier is dan voldoende.

sfeerbeeld essentialiving focus book
close up voorkant essentialiving focus book

Een droom met een plan wordt een goal

Je hebt een mooie intentie of droom. Misschien wil je groeien of iets heel groots bereiken, zoals een eigen bedrijf starten of een verre reis maken, maar het kan ook iets kleins zijn zoals meer in het hier en nu leven of simpelweg een gezondere en fittere versie van jezelf worden. En als het even kan tegelijkertijd meer leven volgens je eigen essentie en de dingen die jij waardevol vindt. Maar hoe pak je dat aan? Als je het gevoel hebt dat je wel wat hulp kunt gebruiken bij het zetten van stappen in de juiste richting, met welk doel dan ook, is dit Focus Book van Essentialiving precies wat je nodig hebt.

 

Geïnspireerd handelen

Een doel bereiken vereist actie. Maar als je actie onderneemt op een manier die niet bij je past zul je nooit komen waar je wilt zijn, of zal het je meer energie kosten dan nodig. Daarom begint dit Focus Book met een handige opsomming van kernwaarden, zoals Abundance, Friendlyness en Structure. Door puur op gevoel stil te staan bij welke waarden voor jou belangrijk zijn kom je tot een selectie die samen jouw Core Values vormen. Deze staan voor wie je bent, waar je hart van vol is en waar jij gelukkig van wordt. Aan de hand daarvan ben je in staat om in plaats van zomaar actie te ondernemen, geïnspireerd en veel meer op gevoel te handelen. Je zult merken dat dat veel minder moeite kost doordat geïnspireerd handelen veel dichter bij jezelf staat. Het voelt heel echt en authentiek, en daardoor als een tweede natuur. Je dromen bereiken wordt zo een stuk makkelijker!

 

Bereik je doelen met een simpel stappenplan

Na het definiëren van jouw kernwaarden, intenties en dromen is het tijd voor actie! In het Focus Book is plek voor maar liefst 14 dromen / doelen, dus voel je niet gelimiteerd! Met behulp van overzichtelijke schema’s vul je per doel in welke stappen je daarvoor dient te zetten, om deze vervolgens weer op te delen in losse actiepunten. Nu kun je gaan beslissen: Aan welke zaken geef je op dagelijkse basis jouw energie, en welke niet? Dragen de dingen die je doet bij aan het bereiken van je doel(en) en welke zaken kun je laten vallen omdat ze niet langer bij je passen? Het Focus Book begeleidt je praktische leidraad bij het vervullen ervan.

Het Focus Book is in het Engels

 

Het is een leuk cadeau om te krijgen en om te geven. Aan anderen, of aan jezelf! Maak deze zomer nog leuke nieuwe plannen. Het Essentialiving Focus Book is binnenkort te koop via bol.com.

Specificaties

 

Lengte: 226 mm

Breedte: 174 mm

Dikte: 12 mm

Gewicht: 330 gram

Bezorging

 

Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis

Geen bezorgkosten met Select

Verpakt en verzonden door bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Ophalen bij bol.com afhaalpunt mogelijk

Reviews

Op basis van de reviews op bol.com

Meer foto’s

Essentialiving Planner 2023

Misschien is dit ook wat voor je

De Essentialiving Planner

€ 34,95

De Essentialiving Planner helpt je om je dagelijkse leven meer structuur te geven. Werken met deze tool maakt je hoofd leeg doordat je overzicht hebt. Bovendien helpt de planner je om focus aan te brengen en om je balans in de gaten te houden. Alles met het doel meer rust te vinden en tijd over te houden voor de leuke dingen in het leven.

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy