Top 5 bestverkopende planners op bol.com
5 sterren op bol.com
Vóór 23:59 besteld, morgen in huis
voorkant essentialiving business focus book

Het Essentialiving Business Focus Book

€ 34,95

Met behulp van de handige schema’s helpt het Business Focus Book je om stapje voor stapje dichter bij je doelen te komen. Je wordt aan de hand meegenomen om die dingen te doen die jouw bedrijf ook daadwerkelijk laten groeien: je focust op de belangrijke zaken, waardoor je efficiënter werkt en tijd bespaart.

“Eindelijk heb ik de handvatten die ik nodig had om stappen te maken”

Specificaties

 

Lengte: 25 cm

Breedte: 20 cm

Dikte: 1,8 cm

Gewicht: 0,8 kg

Bezorging

 

Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis

Geen bezorgkosten

Verpakt en verzonden door bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Ophalen bij bol.com afhaalpunt mogelijk

Reviews Essentialiving

5 sterren0%
4 sterren0%
3 sterren0%
2 sterren0%
1 ster0%
sfeerbeeld essentialiving business focus book
quote pagina essentialiving business focus book

Herken je dit?

Ben jij al een tijdje bezig met jouw bedrijf, maar komt het niet zo van de grond als je graag zou willen? Of heb je een idee voor een eigen bedrijf maar raak je overweldigd door alles wat er op je afkomt? Ben jij keihard aan het werk om jouw droom te realiseren maar zit er weinig lijn of structuur in? Stop je veel tijd, geld en energie in je business, maar zie je weinig resultaat? Moet jij jouw eigen business naast een vaste baan opstarten en lukt het je niet de stappen te maken die je zou willen?

 

No worries! I’ve been there..

Ik weet als geen ander dat je heel gemakkelijk verzandt in het doen van allemaal niet-essentiële dingen, omdat die nou eenmaal lekker in je comfort zone liggen. Maar direct bijdragen aan de groei van je bedrijf doen ze niet. Zelf door schade en schande wijs geworden, heb ik dit Business Focus Book kunnen ontwikkelen met alles wat ik de afgelopen jaren in de praktijk geleerd heb. Nu hoef jij niet meer in dezelfde valkuilen te stappen als ik (en met mij vele anderen) gedaan hebben.

 

Stop met het verliezen van tijd, geld en energie

Wat jij nodig hebt, is duidelijkheid over wát je moet doen en wanneer. En dat is precies wat het Business Focus Book jou biedt. Zoals je dat van mij gewend bent, heb ik praktische schema’s ontwikkeld die jou overzicht, structuur en houvast bieden. Zodat jij precies weet wat je dagelijks te doen staat. Met het Essentialiving Business Focus Book krijg je focus en neem je de gerichte acties die jouw bedrijf in een flow brengen en laten groeien, zodat je eindelijk de resultaten ziet waar je naar op zoek bent. Je krijgt helder wat randzaken zijn, waar je je niet meer druk over hoeft te maken en waar je geen tijd, geld of energie meer in hoeft te stoppen.

 

Wat levert het je op?

Net zoals alle producten van Essentialiving, levert ook het Business Focus Book je rust en ruimte in je hoofd op. Je hebt de handvatten om stapje voor stapje te werken aan de groei van je bedrijf. Je hebt duidelijk wat je focus punt is, duidelijk wat je daarvoor moet doen, en duidelijk wat je daarvan NU gaat doen. En dat geeft heel veel rust! En doordat je gestaag de dingen doet die nodig zijn om je bedrijf te laten groeien, komt je bedrijf (en jij zelf trouwens ook) in een flow en zie je de resultaten waar je naar verlangt.

 

Wat bevat het Essentialiving Business Focus Book allemaal?

  • Uitleg over de drie kernactiviteiten waar jij je op zou moeten focussen
  • Een simpele formule om er achter te komen wat op ieder moment jouw hoogste prioriteit heeft
  • Handige invulschema’s die je houvast bieden en super concreet maken wat je te doen staat in de tijd die jij voor jouw business beschikbaar hebt: Maandplanners, Weekplanners, Contentplanners en Statistieken Trackers
  • Prachtige beelden, motiverende quotes en ruimte om aantekeningen te maken

 

Er zijn genoeg schema’s voor 6 maanden. LET OP! Het Essentialiving Business Focus Book is in het Engels.

Reviews

Foto’s van het Business Focus Book

voorkant met banderol essentialiving business focus book

Veelgestelde vragen

Is het Essentialiving Business Focus Book een agenda?

Nee, het is echt wat anders. Het Business Focus Book helpt je te bepalen wat jouw bedrijf op dit moment het meest nodig heeft: waar jij je aandacht, tijd en energie aan zou moeten geven wanneer je jouw bedrijf naar een hoger plan wilt tillen. Nadat je jouw focus bepaald hebt, biedt het Business Focus Book allerlei overzichten en invulschema’s om te plannen wát je dan precies wánneer gaat doen, zodat je het ook daadwerkelijk bereikt. Deze overzichten zijn zonder datum, dus je kan met het Business Focus Book beginnen wanneer je wilt.

Kan ik de Essentialiving Planner naast het Business Focus Book gebruiken?

Ja, dat kan heel goed zelfs! In je Planner blok je tijden af waarop je werkt. In het Business Focus Book word je vervolgens specifiek met wat je in die beschikbare uren dan precies gaat doen, afgestemd op de focus die je ook in het Business Focus Book bepaald hebt.

Hoe lang kan ik met het Business Focus Book doen?

Er zijn voldoende schema’s en overzichten opgenomen voor 6 maanden focus.

Welke schema’s bevat het Business Focus Book?

Naast ruimte voor het bepalen van je lange termijn doelen, zijn de volgende schema’s opgenomen:

  • maandplanning > voor het bepalen van jouw mijlpalen/checkpoints
  • weekplanning > voor het bepalen van jouw taken per dag
  • content planning > voor het plannen van content
  • statistics tracker > om je voortgang te monitoren en te verbeteren
Essentialiving Journal

Dit is misschien ook wat voor je

De Essentialiving Journal

€ 21,95

Met de Essentialiving Journal creëer je een dagelijks rustpunt in je drukke bestaan. Om even weer bij jezelf te komen en het grotere plaatje te zien. Het is een eenvoudige en krachtige manier om je dag met de juiste intentie en een positieve mindset te starten.

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy