Een lege voorraadkast

Een lege voorraadkast

De eerste zondag van mijn grote opruim project was voor de keuken en de bijkeuken. Vorig jaar had ik al geconcludeerd dat ik alles uit de keuken nodig heb, gebruik en/of er heel blij van word. Daar viel dus niet zo veel te ontspullen. Wat wel steeds leger wordt is mijn voorraadkast. Sinds ik mijn maaltijden plan, merk ik dat ik a. altijd gezond en vers eet (mijn voorraad ligt dus mn in de koelkast) en b. geen stress of gedoe meer heb met het avondeten. Zó fijn!

Wat je hiervoor nodig hebt is:

  1. Uiteráárd de Essentialiving Planner
  2. Een arsenaal aan lekkere, gezonde (en in mijn geval makkelijke en snelle) recepten.

De Essentialiving Planner helpt je ook hierbij door elke week een dinner suggestie te geven!

Hoe plan ik dan? Nou, ik bedenk 3 gerechten die ik die week 2x eet en plan ze in. Met hier en daar een uitje of etentje heb ik dan wel een week gecovered. Is dat niet saai 2x hetzelfde eten? Ik vind van niet. Bovendien vind ik de rust in mn hoofd door dit versimpelen heel veel waard… En van een lege opgeruimde voorraadkast word ik ook heel blij.