Een lege voorraadkast

voorraadkast

Een lege voorraadkast

De eerste zondag van mijn grote opruim project was voor de keuken en de bijkeuken. Vorig jaar had ik al geconcludeerd dat ik alles uit de keuken nodig heb, gebruik en/of er heel blij van word. Daar viel dus niet zo veel te ontspullen. Wat wel steeds leger wordt is mijn voorraadkast. Sinds ik mijn maaltijden plan, merk ik dat ik a. altijd gezond en vers eet (mijn voorraad ligt dus met name in de koelkast) en b. geen stress of gedoe meer heb met het avondeten. Zó fijn!

Wat je hiervoor nodig hebt is:

  1. Uiteráárd de Essentialiving Planner om je avondeten te kunnen plannen
  2. Een arsenaal aan lekkere, gezonde (en in mijn geval makkelijke en snelle) recepten. En ook hierbij helpt de Essentialiving Planner je door je elke week een dinner suggestie te geven!

Hoe plan ik dan? Nou, ik bedenk drie gerechten die ik die week twee keer eet en plan ze in. Met hier en daar een uitje of etentje heb ik dan wel een week gecovered. Is dat niet saai twee keer hetzelfde eten? Ik vind van niet. Bovendien vind ik de rust in mijn hoofd door dit versimpelen heel veel waard… En van een lege opgeruimde voorraadkast word ik ook heel blij.