Een kijkje in mijn tuin: zo maakte ik ‘em zomer-klaar

Een kijkje in mijn tuin: zo maakte ik ‘em zomer-klaar

Weken lang staarde mijn verwaarloosde tuintje mij al aan. Maar wat moest gebeuren, daar had ik zó geen zin in dat ik altijd wel weer 100 andere dingen of excuses had om er niet aan te beginnen. Maar met het mooie weer op komst, heb ik mezelf bij elkaar gepakt en ben ik aan de slag gegaan:

  1. Eerst snoei ik de uit de klauwen gewassen klimop.
  2. Dan het meest vreselijke werkje (vind ik): onkruid uit de voegen halen…
  3. … en alles opvegen.
  4. Vervolgens tegels schoonmaken met een hoge druk reiniger. Daar knappen de tegels altijd zo mooi van op, alleen zit hierna ook wel weer alle muren en ramen onder door opspattend vuil. Maar nadat ook dat weer schoongemaakt is, ziet mijn tuintje er weer top uit!
  5. Tafel weer in elkaar zetten
  6. Kussens van boven halen
  7. Plantjes kopen…
  8. ..et voilà! Mijn zomer-klaar tuintje!

Tags:
,