Dit ben jij:

Je komt altijd tijd tekort

Je worstelt zowel zakelijk als privé met het hooghouden van alle ballen

Je voelt je vaak vermoeid

Je zoekt al tijden naar jouw ideale dagindeling

Je vraagt je af wat je fout doet, waarom je nooit toekomt aan wat je graag wilt

Je zou het graag anders willen, maar weet niet hoe

Je droomt van rust in je hoofd, en het niet altijd zo druk hebben.

Van een leven zonder eindeloos lange to do lists.

Van groeien met je bedrijf (indien van toepassing), zonder dat je het daardoor nóg drukker krijgt.

Van weer met energie kunnen genieten van alles wat het leven brengt.

Van je weer fijn en jezelf te voelen.

Don’t expect to see change if you don’t make one

Gaby Baas over je tijd programma

Over mij

Hoi! Ik ben Gaby, essentialist en eigenaar van Essentialiving.

 

Zelf ben ik een Meester in plannen. Altijd al geweest. Dat zit gewoon in mij. Maar ik heb ondervonden dat dat geen garantie is voor een prettig gevulde agenda of voor je fijn en energiek voelen. Ik weet hoe het is om altijd vermoeid te zijn. Om geleefd te worden en je agenda (en leven) te laten bepalen door anderen. Om alles te doen waarvan je denkt dat het hoort, of waarvan je denkt dat het van jou verwacht wordt. Dat alles bracht mij zo’n 20 jaar geleden naar een donkere periode in mijn leven.

 

Gelukkig heb ik ontdekt hoe het ook anders kan. Dat je, wanneer je bewust kiest voor wat jij belangrijk vindt (lees: wat meer een essentialist wordt) de rust in je hoofd en ruimte voor jezelf krijgt waar je zo naar verlangt. En dat je daarmee een prettig gevulde agenda creëert, die bij jóu past. Dat hoeft dus absoluut geen lége agenda te zijn als dat niet is waar jij blij van wordt (mag wel). Druk zijn hoeft namelijk helemaal niet erg te zijn. Geen voldoening voelen is wat jou doodmoe maakt.

 

In dit bewezen programma leer ik jou hoe jij weer voldoening gaat voelen bij hoe jij je dagen besteedt.

Wat klanten zeggen

Zo ziet het programma ‘Drukte de baas’ er uit

Baas over je tijd sessie 1

Huidige situatie

In deze eerste sessie gaan we heel praktisch, echt súper concreet maken waar jouw tijd op dit moment precies naar toe gaat, hoe deze over verschillende ‘categorieën’ verdeeld is, en hoe het staat met jouw energieniveau. Na deze sessie heb jij de inzichten die nodig zijn om een verandering in gang te kunnen zetten.

Baas over je tijd sessie 2

Gewenste situatie

In deze tweede sessie gaan we op zoek naar jouw ideale situatie. Meer energie of bv focus in je dag hebben, hoe ziet dat er precies uit voor jou? Ook kijken we naar eventuele beperkende overtuigingen die je rond deze gewenste situatie hebt. Zijn er gedachten die bij je opkomen waarom jouw bestemming niet haalbaar zou zijn? Na deze sessie heb je een helder doel om naar toe te werken.

Baas over je tijd sessie 3

Jouw regels

In deze sessie gaan we de verschillende opties bespreken die je hebt om je gewenste situatie te bereiken. Welke keuzes heb je en kan je maken? Wanneer we denken geen keuze te hebben, ligt daar vaak een bepaalde ‘regel’ aan ten grondslag. Een regel die we ons zelf opleggen. Na deze sessie heb jij duidelijk welke regels jou hinderen om je gewenste situatie te bereiken en hoe je deze kan omzeilen.

Baas over je tijd sessie 4

Plannen en de praktijk

Alles wat in de vorige sessies besproken is, is pas van waarde als het ook in de praktijk toegepast wordt. In deze laatste sessie zorgen we ervoor dat alles praktisch in jouw dagelijks leven geïmplementeerd wordt. We gaan het hebben over hoe je een planning maakt die voor je werkt en hoe je met onverwachte omstandigheden om kan gaan. Na deze sessie heb jij alle tools in handen om het helemaal zelf te gaan doen.

Baas over je tijd sessie 5

Nazorg

Deze laatste sessie vindt pas anderhalve maand na de 4e sessie plaats. Wat ben je tegen gekomen? Waar heb je nog moeite mee of vragen over? Door deze nazorg sessie weet je dat je niet alleen staat en heb je de mogelijkheid om alles wat je in de dagelijkste praktijk tegenkomt nog te bespreken en bevragen. Na deze sessie heb jij geen vragen meer, en ben jij klaar om te genieten van de rust in je hoofd en de ruimte voor jezelf die jij nu helemaal zelf kan creëren!

Waarom werkt dit programma wel?

 

Er zijn veel cursussen en trainingen te vinden over hoe te plannen en je dag te structureren. Maar deze lossen niet het probleem op dat jij hebt. Plannen an sich is namelijk niet moeilijk. Dat kan jij echt wel. Waar het om gaat is dat jij:

 • niet helder hebt wat belangrijk voor jou is
 • niet bewust keuzes maakt
 • moeite hebt met nee zeggen
 • moeite hebt met je grenzen aangeven

En dat is nou precies wat je in mijn programma wél leert.

 

Wanneer jij wilt leren hoe je zo veel mogelijk, zo efficiënt mogelijk in jouw dag propt (lees: een cursus time management wil) dan is dit programma niet voor jou.

 

Wil je in een compact traject, op een persoonlijke, betrokken manier en precies afgestemd op jouw situatie, leren hoe jij blijvend rust in je hoofd en ruimte voor jezelf creëert? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!!

Boek een gratis Quick Scan

 

In deze geheel vrijblijvende call van 30 minuten bespreken wij:

 

– Waar je op dit moment tegenaan loopt

– Waar je zou willen staan

– Wat je op dit moment tegenhoudt

– Of mijn programma geschikt is voor jou

 

Aan het eind van dit gesprek heb je sowieso een aantal tips in handen waarmee je direct aan de slag kan. Dus pak die kans!

Na dit programma

heb je meer rust in je hoofd en voel je ruimte in zowel je zakelijke als je privé leven

heb jij aan het eind van de (werk)dag een voldaan gevoel

is jouw leven geen eindeloze to do lijst meer en kan jij passende planningen maken

voel jij je niet meer oververmoeid en heb jij weer energie

hou jij moeiteloos de juiste ballen in de lucht

ben jij in controle over jouw tijdsbesteding en kom je toe aan wat jij graag wil doen

geniet je meer en zit je lekkerder in je vel

Dus:

stop met overleven en begin weer te leven

loop niet langer een hogere omzet mis door gebrek aan focus

zet je gezondheid niet langer op het spel en voorkom een burnout

Bedenk maar ‘ns hoe jouw leven eruit ziet wanneer je weer rust in je hoofd hebt en ruimte voor jezelf. Zie het voor je. Voel het… En? Wil je daar voor gaan? Ik wel! Ik heb ontzettend veel zin om samen met jou aan de slag te gaan.

qode-eliptic-slider

Wat krijg je?

 • 2 maanden lang begeleiding
 • kick off sessie van 30 minuten
 • 5 coaching sessies van 1 uur
 • op jou persoonlijk afgestemde opdrachten
 • persoonlijke en onverdeelde aandacht voor jouw situatie
 • de Essentialiving Planner 2023

De sessies worden via Zoom gehouden

Investering

 • Bij betaling in één keer: € 995
 • Bij betaling in twee termijnen: € 545

Bedragen zijn incl. btw. Wil je een btw factuur? Dan zijn deze bedragen excl. btw.

Veelgestelde vragen

Ik ben geen ondernemer. Kan ik dit traject dan toch volgen?

Ja dat kan! Het verkrijgen van rust en ruimte in je hoofd werkt in principe hetzelfde voor iedereen en in elke situatie. Plan een gratis kennismakingsgesprek in en dan kijken we samen of je een goede match bent voor dit programma. En bedenk je dat vaak je werkgever de kosten wil vergoeden!

Ik ben geen ondernemer. Kan ik de kosten bij mijn werkgever declareren?

Dat hangt van jouw werkgever af, maar in veel gevallen is het mogelijk. Check alvast bij je werkgever of er een budget is voor persoonlijke ontwikkeling/opleiding.

Hoe verloopt het hele traject?

Na het gratis kennismakingsgesprek kan je mij via mail of DM laten weten of je het programma wilt afnemen. Vervolgens neem ik binnen 24 uur via de mail contact met je op. Je krijgt een intake formulier toegestuurd en we plannen samen het Kick off gesprek in.

In het Kick off gesprek bespreken we het programma, plannen we de vervolgsessies in en neem ik de huiswerkopdracht voor de eerste sessie met jou door. De eerste 4 sessies vinden wekelijks plaats. De vijfde sessie houden we 1 tot 1,5 maand na de vierde sessie, zodat je een goed beeld hebt van waar je in de praktijk nog tegenaan loopt en we die punten nog kunnen bespreken.

Leer ik met dit programma goed plannen?

Ja zeker! Maar op de ‘essentialistische’ manier. Traditionele planningscursussen leren je om al je taken zo efficiënt mogelijk in je agenda te krijgen. Ik leer jou om éérst te bepalen wat eigenlijk belangrijk voor je is en daar bewust voor te kiezen (lees: en voor al het andere dus niet). En alles wat dan overblijft, dat leer ik je inderdaad zo efficiënt mogelijk in te plannen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja dat kan! Neem hiervoor even contact met mij op.

Ik vind het eng om deze investering te doen. Welke garantie krijg ik?

Voordat je instapt, hebben wij altijd eerst een kennismakingsgesprek. Ik weet inmiddels precies wie ik wel kan helpen en wie niet. Ook kan ik heel goed inschatten of jij écht klaar bent voor dit traject of toch nog niet. Ik zal daar altijd eerlijk over zijn.

 

Wanneer wij dit traject samen aangaan, en jij alle opdrachten die ik geef uitvoert en écht dingen anders gaat doen, dan verzeker ik jou dat dit programma voor jou gaat opleveren wat je hoopt. Mocht dat om één of andere reden toch niet het geval zijn, dan kan jij gewoon stoppen en verrekenen we de nog openstaande sessies.

Ik heb eigenlijk geen tijd. Wat nu?

Des te meer reden om dit programma te gaan volgen! Ik zal je leren dat wanneer iets belangrijk voor je is, je tijd daarvoor máákt. En ja, daar zal je waarschijnlijk iets anders voor moeten laten. Ook dat leer ik je. Alles in het leven is een keuze. En ook deze keuze is aan jou…

Ik heb eigenlijk geen geld. Wat nu?

Heb je geen geld, of heb je geen geld hiervoor over (lees: wil je er niets anders voor laten)? Dat is namelijk een wezenlijk verschil. Je geld kan je maar één keer uitgeven, dat is een feit. En jij bepaalt wáár je het aan uitgeeft.  De keuze is wederom aan jou. Wat is het jou waard om weer rust in je hoofd te hebben, aan het eind van je dag een goed gevoel te hebben over hoe jij je dag besteed hebt én te weten hoe je dat de rest van je leven kan houden?

Ik ben ondernemer. Kan ik een BTW factuur krijgen en de kosten onder studiekosten scharen?

Ja, dat kan. Neem hiervoor even contact met me op.

Ik twijfel toch nog. Kan ik met jou overleggen?

Ja hoor, dat kan! Plan hierboven een kennismakingsgesprek in, dan kijken we samen of je een match bent voor dit programma of niet.

Ik heb nog een andere vraag. Waar kan ik die stellen?

Als je nog een vraag hebt, kan je mij altijd even mailen op gaby@essentialiving.com.

sfeerbeeld essentialiving journal
Twijfel je nog?

Boek een gratis kennismakingsgesprek

 

Tijdens dit gesprek kunnen we samen kijken of dit programma geschikt is voor jou.

Wat klanten zeggen

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy