Essentialiving | Dingen die meteen weg kunnen
17573
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17573,theme-bridge,bridge-core-2.4.9,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,,qode-page-loading-effect-enabled,qode_popup_menu_push_text_top,columns-3,qode-theme-ver-23.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive
 

Dingen die meteen weg kunnen

Je hebt vast wel ‘ns van de uitspraak gehoord: “er is nog nooit iemand geweest die op z’n sterfbed heeft gezegd: ik wou dat ik meer gewerkt had”. Hoe waar! Ik pas deze uitspraak altijd graag toe op spullen. Ik denk namelijk niet dat er ooit iemand is geweest die gezegd heeft: “goh, ik wou dat ik meer spullen bewaard had”.

Eén van de belangrijkste redenen om vast te houden aan spullen is dat we denken het ooit in de toekomst nog wel ‘ns te kunnen gebruiken. Zelfs als we er duidelijk al tijden niets mee gedaan hebben. Een andere reden is dat we eigenlijk gewoon niet weten wanneer iets weg kan. Veel spullen hebben namelijk geen houdbaarheidsdatum. Maar wanneer je alles maar bewaart en je huis uitpuilt van spullen, dan kan dat je overweldigen. Spullen kosten energie en kunnen je belemmeren.

 

Vandaar deze serie over spullen die echt acuut weg kunnen. Zonder na te denken. Gewoon doen. Het is tijd to hit delete and smile!

Schrijf je in en ontvang 4 dagen lang gratis een email in je inbox