De nieuwe Essentialiving Planner 2020 is er!

De nieuwe Essentialiving Planner 2020 is er!

Het is zo ver! Vol trots presenteer ik hierbij de Essentialiving Planner 2020 aan de hand van de zeven (!) nieuwigheden ten opzichte van de planner van dit jaar.

1. De kaft

Heel eerlijk, ik heb achter de schermen hemel en aarde moeten bewegen om precies dít covermateriaal om de planner krijgen. Maar het is het waard geweest! 100% puur linnen. Prachtig van kleur, natuurlijk, puur, echt en imperfect. Helemaal Essentialiving. I ❤️ it! En ik hoop dat jij dat ook doet.

2. Het kapitaalbandje

De Essentialiving Planner 2020 heeft een flexibel kapitaalbandje. Misschien denk je wel: “boeie!”. Maar ik weet zeker dat dit je echt wel boeit, want:

Hierdoor valt de planner namelijk goed open, en kan je er makkelijker in schrijven 👌🏻 Overigens is het papier natuurlijk weer dik en fijn om op te schrijven, en drukt het niet door.

3. Andere look

Aangezien ik heilig geloof in de opzet van de planner en elke mm uitgedacht heb, wil ik daar in de basis niets aan wijzigen. Maar ik wil wél dat je elk jaar echt kan zien dat je weer een nieuwe planner hebt! Dus de look is weer subtiel aangepast! Onder andere met een nieuw lettertype en door de beginpagina’s (de extra’s) anders in te delen en nieuwe onderdelen toe te voegen.

4. Weeknummers

Wat ik wel aangepast heb in het weekoverzicht, is dat de weeknummers duidelijker zichtbaar zijn. Helemaal wanneer je de planner voor je werk gebruikt, is dat wat mij betreft een fijne aanvulling.

5. Foodlies

Voor de wekelijkse gezonde recepten heb ik dit jaar samengewerkt met Lisa van Foodlies! Lisa is foodblogger van beroep en laat zien dat gezond eten ook genieten is. Én dat af en toe iets ongezonds er ook gewoon bij hoort! Alle heerlijke recepten zijn hier te vinden op mijn site op essentialiving.com/recipes.

6. In kleur

Whaaaaaa! De Essentialiving Planner van dit jaar is in kleur! Nee, nee, natuurlijk blijft alles één en al zen, maar het is vooral voor punt 7 zooo’n fantastische toevoeging:

7. floortje.louise

Ik ben bijzonder trots op mijn samenwerking met floortje.louise dit jaar. Floortje maakt art photography en ik vind het persoonlijk niet-te-beschrijven-zo-mooi wat ze maakt. Haar werk past geweldig goed bij Essentialiving en is naar mijn mening een enorme toevoeging voor mijn planner. Elke maand opent met 1 van haar fantastische beelden 😍 Check haar website!

De Essentialiving Planner 2020 is te koop via bol.com.