De inhoud van het Essentialiving Focus Book (3/3)

De inhoud van het Essentialiving Focus Book (3/3)

In het eerste deel van het Essentialiving Focus Book heb je helder gekregen wat belangrijk voor je is. In het tweede deel heb je gedefinieerd wat je wilt: wat je dromen of intenties dan precies zijn. Nu in het derde en laatste deel ga je zorgen dat je ook daadwerkelijk werk gaat maken van je dromen of intenties. Een droom bereiken vereist nou eenmaal actie.

Kleine stapjes maken bij elkaar één grote stap 

Het laatste deel van het Focus Book helpt je dan ook om je droom of intentie, die misschien heel groot en onbereikbaar lijkt, op te delen in overzichtelijke stappen. En binnen die stappen weer losse acties te definiëren om die ene stap te kunnen zetten. Zo maak je het heel klein, overzichtelijk en behapbaar. Neem gewoon actie, voor actie en voor je het weet is je eerste stap richting je droom gezet! Het Focus Book geeft je een handig voorbeeld zodat je helemaal aan je hand meegenomen wordt. In het Focus Book is plek voor maar liefst 14 dromen / doelen, dus voel je niet gelimiteerd!

Voor wie?

Heb jij 100 ideeën, maar komen ze nooit van de grond? Weet jij eigenlijk niet wat belangrijk voor je is? Vind jij het moeilijk om je idee uit te werken in een planning? Voor al deze situaties biedt het Focus Book uitkomst! In een wereld van overvloed helpt het jou om keuzes te maken, om dingen niet te doen en om iets wat je wel gaat doen van begin tot eind op te pakken,

 

Als je nog vragen hebt over het Focus Book, laat het me weten!