De Essentialiving Planner 2021 is er!

De Essentialiving Planner 2021 is er!

Psssst… hij is er weer! De Essentialiving Planner 2021 is vanaf nu verkrijgbaar via bol!

 

Hij is zo mooi!

Ooooh wat is de Essentialiving Planner 2021 weer mooi geworden, en ooooh wat ben ik weer trots! ⁣Check als eerste even de mooie kaft die deze editie heeft! Een prachtige licht bruine kleur dit keer. Van een iets strakker linnen materiaal dan dit jaar, zodat ’t langer mooi blijft…

Elke maand begint met het prachtige ‘Paper Stones’ artwork van Milou van @atelier.loula. We hebben haar werk gefotografeerd, zodat goed de structuren van het gebruikte papier te zien is. Het zijn dus géén digitale grafische vormen. Volg Milou voor de meest prachtige kunst (ik ben persoonlijk ook dol op haar schilderijen).

Super blij ben ik ook met de samenwerking met Suzanne van @puursuzanne voor de gerechten. Elke week vind je in de Planner een suggestie voor een heerlijke, no nonsense vega(n) maaltijd. Volg Suzanne voor inspiratie om beter voor jezelf te zorgen en gezond(er) te eten zonder pakjes en zakjes, en met veel groenten en fruit (af en toe een lekker vegan taartje ;-)).

 

Meer kleur

Nog een nieuwtje over de Essentialiving Planner 2021 is dat dit keer net wat meer kleur is gebruikt. Nee, geen gekkigheid natuurlijk… De Planner is nog steeds voor rust en ruimte in je hoofd! Maar er is meer beige verwerkt, maar check vooral ook even die prachtige blauwe schutbladen!

Tot slot heeft de Essentialiving Planner 2021 natuurlijk weer die kenmerkende, unieke indeling die je helpt aan overzicht, en dus aan rust in je hoofd.

De Planner is voor € 31,95 verkrijgbaar via bol.com.