Bedankt, maar wacht nog even

 

Je aanvraag voor mijn gratis e-book is gelukt. Deze zal je over enkele minuten in je inbox ontvangen. Maar hoe zou je het vinden om niet alleen over rust en ruimte in je agenda te leren, maar ook over rust en ruimte in je kledingkast? Als íets mij tijd bespaard en rust gegeven heeft, dan is het wel mijn Capsule Wardrobe! Mijn precieze weg naar mijn eerste Capsule heb ik vastgelegd in een helder stappenplan, zodat jij ook kan ervaren hoeveel rust het je geeft.

Wil jij dit ook?

je goed voelen en er leuk uitzien, in kleding die echt bij je past

nooit meer voor een volle kledingkast staan en nóg het gevoel hebben dat je niks hebt om aan te doen

niet meer 's ochtends zeeën van tijd kwijt zijn met bedenken wat je aan moet

een overzichtelijke kledingkast hebben met alleen maar items waar je echt blij van wordt

tijd en geld besparen door niet meer onnodig te shoppen

het milieu ontlasten

Ebook capsule wardrobe

Laat dat nou precies zijn wat ‘n capsule wardrobe je allemaal brengt!

Bestel dit stappenplan nu van € 27,50 voor maar € 17,50

Mijn capsule winter 21/22

Mijn capsule zomer 22

Wat is een capsule wardrobe precies?

capsule wardrobe

zelfstandig naamwoord  /ˌkæp.səl ˈwɔːr.droʊb/

a small collection of clothes that can be put together in different ways and includes everything you would normally need to wear

Waar het op neerkomt is dat je uit jouw totale garderobe een selectie maakt van jouw favoriete en meest essentiële kledingstukken, eventueel aangevuld met wat nieuwe items. Dit is dan jouw ‘capsule’ die je gedurende 3 maanden draagt. Daarna maak je weer een nieuwe selectie uit je garderobe, afgestemd op het dan geldend seizoen. Deze manier van omgaan met kleding levert je geld, tijd en rust op. En je ziet er natuurlijk top uit, want je hebt alleen kledingstukken in je kast waar je echt blij van wordt. Super toch?

Inmiddels heb ik al jaren een capsule wardrobe, en wil ik echt nooit meer anders! De weg naar mijn eerste capsule heb ik voor jou tot in detail uitgewerkt in een stappenplan, zodat jij ook kan starten met je eerste capsule en alle voordelen kan ervaren.

Wat krijg je?

 

Een e-book met uitleg van de 10 stappen die ik gezet heb om mijn eerste capsule wardrobe te maken. Bij elke stap beschrijf ik ook mijn eigen ervaringen, zodat je een goed beeld krijgt van de praktijk. Het e-book ontvang je direct na aanschaf, dus je kan gelijk beginnen!

De voordelen van een capsule wardrobe op een rij

 

  1. Je goed en fijn voelen

Dit is wat je wil! Je zelfverzekerd en lekker voelen in je kleding. Doordat je heel bewust kiest voor de kledingstukken waar je echt blij van wordt, zal je dat ook uitstralen.

 

  1. Minder stress

Met de capsule wardrobe heb je een overzichtelijke kledingkast. Nooit meer voor een volle kast staan en ‘niks hebben om aan te doen’. Heerlijk toch?

 

  1. Goed voor je portemonnee

Een capsule wardrobe is goed voor je portemonnee. Zelfs wanneer je nu fast fashion koopt. Doordat je echt mooie stukken gaat aanschaffen die lang mee gaan, ben je uiteindelijk goedkoper uit.

 

  1. Zeeën van tijd

Wanneer je nog maar één keer in de drie maanden gericht gaat shoppen, dan hou je ineens flink wat tijd over. De tijd van de stad in gaan, zoeken en passen. Maar ook de online zoektocht, pakketjes ophalen of weer retourneren.

 

  1. Beter voor het milieu

De capsule wardrobe is eigenlijk ontstaan vanuit milieuoverwegingen. Door slechts een aantal kledingstukken van goede kwaliteit te kopen, ze daadwerkelijk te dragen en ze zo ook langer in je garderobe te houden, ‘consumeer’ je minder kleding.

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy