Business Focus Book: de content planner

content planner

Business Focus Book: de content planner

Visibility is key. Als mensen jou en jouw product of dienst niet kennen, kunnen ze het ook niet kopen. Hopen dat ze er toevallig tegenaan lopen gaat niet werken.. (weet ik uit ervaring 😉).⁣ En daarom heb ik een content planner in het Business Focus Book opgenomen.

Ik heb dit schema gemaakt om 3 maanden vooruit te kunnen plannen met standaard berichtjes. Deze zijn niet spontaan, missen vaak authenticiteit en dat maakt ze, naar mijn mening, onpersoonlijk en oninteressant. En dit zullen je volgers ook voelen.⁣⁣ Dat is alleen maar zonde van je tijd en mist z’n doel volledig.

De content planner is bedoeld om keuzes te maken. Het is namelijk beter om echte interactie op 1 kanaal te hebben, dan slechts ‘aanwezig te zijn’ op meerdere kanalen. Daarnaast helpt de content planner je om overzicht te houden en om je content zo te plannen, dat je een interessant mix houdt van informeren, inspireren en entertainen.⁣

De volgende keer het laatste onderdeel: de statistics tracker. Het Business Focus Book is voor € 34,95 te verkrijgen via bol.com.