Herken je dit?

 

 • Je houdt van genieten van het leven, wil er het beste uit halen, wil het beste uit jezelf halen. Maar je worstelt ook met het hooghouden van alle ballen en voelt je vaak vermoeid.

 

 • Je bent perfectionistisch en vindt daarom dat je eigenlijk niets minder dan een omnipotente godin zou moeten zijn. Maar je raakt inmiddels een beetje opgebrand en bent jezelf kwijtgeraakt. Alle aandacht en energie gaat naar de kinderen, je partner, het werk, vriendinnen, familie. Maar wat blijft er over voor jou?

 

 • Je schaamt je soms ook wel een beetje en denkt dan: “Ach wat zeur ik nou? Ik heb toch alles wat ik maar wil? Ik heb toch niets om over te klagen?”. Maar toch knaagt er iets aan je. En zit je gewoon niet helemaal lekker in je vel.

 

 • Je weet ergens wel dat het zo niet langer kan. Maar hoe dan wel? Wat te doen? Waar te beginnen? Er is zo veel dat moet. Zo veel dat belangrijk is. Zo veel dat geregeld moet worden. En er is zo weinig tijd. Zo weinig energie. Zo weinig ruimte. Het voelt alsof je geen kant op kan.

Je droomt van een leven vol vrijheid, liefde en geluk. Met je gezin. Met je vrienden. Met je familie. Maar zonder alle drukte. Zonder de stress. Zonder de zorgen. Zonder alle verplichtingen. Zonder alles wat ‘moet’ en ‘hoort’.

Don’t expect to see change if you don’t make one

Stel je ‘ns voor hoe het zou zijn als:

je weer rust in je hoofd hebt

je weer ruimte hebt voor jezelf

je weer energie hebt

je weer écht kan genieten van de leuke dingen

je weer controle hebt over je eigen tijd

je een planning hebt die wél werkt

je niet meer altijd vermoeid bent

je niet meer aan het eind van de dag denkt: wat heb ik nou eigenlijk gedaan?

je je niet meer schuldig voelt wanneer je even wat tijd voor jezelf neemt

je niet meer geleefd wordt en achter de feiten aan loopt

je niet meer planningen maakt die dagelijks toch in de soep lopen

Wat klanten zeggen

Over mij

Hoi! Ik ben Gaby, essentialist en eigenaar van Essentialiving. Omdat ik zo veel werkende moeders continu oververmoeid zag zijn en meer overlevend dan levend, ben ik Essentialiving gestart. Het gaat me namelijk zo aan het hart om jou zo te zien! Ik wéét gewoon dat het ook anders kan.

 

Zelf ben ik van nature een Meester in plannen, ordenen, structureren en prioriteren. Maar ik heb ervaren dat dat alleen geen garantie voor een prettig gevulde agenda of zelfs voor een prettig leven is. Ik weet hoe het is om je agenda (en leven) te laten bepalen door anderen. Om alles te doen waarvan je denkt dat het hoort, of waarvan je denkt dat het van jou verwacht wordt. Om vast te zitten. Kunnen plannen alléén, is niet voldoende.

 

Ik weet dat je pas, wanneer je óók bewust kan kiezen voor wat jij belangrijk vindt, los van wat anderen daarvan vinden, je de rust in je hoofd krijgt waar je zo naar verlangt. En weer de ruimte voor jezelf.

 

Hoe ik dat doe? Dat leer ik jou in dit bewezen traject van 5 persoonlijke één-op-één sessies.

Waarom werkt dit programma wel?

 

Er zijn veel cursussen en trainingen te vinden over hoe te plannen. Maar deze lossen niet het probleem op dat jij hebt. Plannen an sich is namelijk niet moeilijk. Dat kan jij echt wel. Waar het om gaat is dat jij:

 • niet helder hebt wat belangrijk voor jou is
 • niet bewust keuzes maakt
 • moeite hebt met nee zeggen
 • moeite hebt met je grenzen aangeven

En dat is nou precies wat je in mijn programma wél leert.

 

Wanneer jij wilt leren hoe je zo veel mogelijk, zo efficiënt mogelijk in jouw dag propt (lees: een cursus time management wil) dan is dit programma niet voor jou.

 

Wil je op een persoonlijke, betrokken manier en precies afgestemd op jouw situatie, leren hoe jij blijvend rust in je hoofd en ruimte voor jezelf creëert? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!!

Zo ziet het programma er uit

Huidige situatie

In deze eerste sessie gaan we heel praktisch, echt súper concreet maken waar jouw tijd op dit moment precies naar toe gaat, hoe deze over verschillende ‘categorieën’ verdeeld is, en hoe het staat met jouw energieniveau. Na deze sessie heb jij de inzichten die nodig zijn om een verandering in gang te kunnen zetten.

Gewenste situatie

In deze tweede sessie gaan we op zoek naar jouw ideale situatie. Meer energie of bv focus in je dag hebben, hoe ziet dat er precies uit voor jou? Ook kijken we naar eventuele beperkende overtuigingen die je rond deze gewenste situatie hebt. Zijn er gedachten die bij je opkomen waarom jouw bestemming niet haalbaar zou zijn? Na deze sessie heb je een helder doel om naar toe te werken.

Jouw regels

In deze sessie gaan we de verschillende opties bespreken die je hebt om je gewenste situatie te bereiken. Welke keuzes heb je en kan je maken? Wanneer we denken geen keuze te hebben, ligt daar vaak een bepaalde ‘regel’ aan ten grondslag. Een regel die we ons zelf opleggen. Na deze sessie heb jij duidelijk welke regels jou hinderen om je gewenste situatie te bereiken en hoe je deze kan omzeilen.

Plannen en de praktijk

Alles wat in de vorige sessies besproken is, is pas van waarde als het ook in de praktijk toegepast wordt. In deze laatste sessie zorgen we ervoor dat alles praktisch in jouw dagelijks leven geïmplementeerd wordt. We gaan het hebben over hoe je een planning maakt die voor je werkt en hoe je met onverwachte omstandigheden om kan gaan. Na deze sessie heb jij alle tools in handen om het helemaal zelf te gaan doen.

Nazorg

Deze laatste sessie vindt pas anderhalve maand na de 4e sessie plaats. Wat ben je tegen gekomen? Waar heb je nog moeite mee of vragen over? Door deze nazorg sessie weet je dat je niet alleen staat en heb je de mogelijkheid om alles wat je in de dagelijkste praktijk tegenkomt nog te bespreken en bevragen. Na deze sessie heb jij geen vragen meer, en ben jij klaar om te genieten van de rust in je hoofd en de ruimte voor jezelf die jij nu helemaal zelf kan creëren!

Na dit programma

heb je meer rust in je hoofd

voel jij je niet meer oververmoeid

geniet je meer, zit je lekkerder in je vel

bent je af van al dat ‘moeten’

ben je weer baas over je eigen tijd

heb je de touwtjes van je eigen leven in weer handen

heb je weer energie

Bedenk maar ‘ns hoe jouw leven eruit ziet wanneer je weer rust in je hoofd hebt en ruimte voor jezelf. Zie het voor je. Voel het… En? Wil je daar voor gaan? Ik wel! Ik heb ontzettend veel zin om samen met jou aan de slag te gaan.

qode-eliptic-slider

Essentialiving Planner

De Essentialiving Planner, die speciaal door mij ontwikkeld is om rust in je hoofd te creëren, heeft zich inmiddels dik bewezen en helpt jaarlijks duizenden vrouwen aan overzicht, structuur en balans. Uiteraard krijg jij deze Planner ter waarde van € 32,95 bij het Baas over je tijd programma, zodat jij alle tools in handen hebt om rust en ruimte te kunnen creëren.

!! Gelimiteerde introductieaanbieding !!

 

De eerste vijf mensen die zich inschrijven voor het ‘Baas over je tijd’ programma krijgen maar liefst 50% korting en betalen slechts € 272,50 inclusief BTW. Verzeker jezelf van een plekje tegen dit zeer aantrekkelijke tarief en schrijf je nu in. 

 

<op dit moment zijn er nog 2 plekken over tegen dit tarief>

De investering in jezelf

545/5 sessies
 • Baas over je tijd programma

  • + 1 kick off gesprek (30 min)
  • + 5 coaching sessies (50 – 60 min)
  • + onverdeelde aandacht voor jou en jouw situatie
  • + wekelijks op jou afgestemde opdrachten
  • + wekelijks inzichten en tips
  • + Essentialiving Planner twv € 32,95
  • De sessies vinden online plaats via Zoom
Prijzen zijn inclusief BTW, geen refund mogelijk op de Essentialiving Planner
125/sessie
 • Losse coaching sessie

  • + 1 coaching sessie (50 – 60 min)
  • + onverdeelde aandacht voor jou en jouw situatie
  • + intake formulier, om snel meters te maken
  • + direct bruikbare tips waarmee je aan de slag kan
  • + Essentialiving Planner twv € 32,95
  • De sessie vindt online plaats via Zoom

Wat is het jou waard om weer rust in je hoofd te krijgen?

Twijfel je nog?

 

Weet je niet zeker of dit programma voor jou is? Wanneer je twee of meer punten uit onderstaande checklist kan aanvinken, is dit programma voor jou geschikt.

Je zit eigenlijk niet zo lekker in je vel. Maar je schaamt je daar een beetje voor, want je hebt toch alles? Wat zeur je nou?

Meestal negeer je je gevoel, en ga je maar gewoon door, probeer je te genieten van alles dat je hebt, probeer je dankbaar te zijn

Je zit in de 'als.. dan trap' dus je houdt je vast aan dingen als: als ik maar vakantie heb, dan gaat 't beter. Als Pientje naar school gaat, dan gaat 't beter. Als ik maar een andere baan heb, dan gaat 't beter. Als Bart straks wat meer meehelpt, dan gaat 't beter…

Je ligt 's nachts wakker van alles wat nog moet. Alle to do lijstjes. Alles wat je niet mag vergeten. Maar soms snap je ook niet waar je van wakker ligt. Alles is toch goed?

Over het algemeen ben je vermoeid

Je schiet totaal in de stress wanneer je alles geregeld en georganiseerd hebt, en ineens de situatie verandert. Dat kan je er dan echt ff niet bij hebben hoor!

Je vindt het moeilijk om tijd voor jezelf te nemen. Dus in plaats van bij de kinderen te zijn. Dan voel jij je schuldig. Een slechte moeder.

Soms denk je: is dit het nou? Aan de ene kant is verandering super eng, maar het idee dat dit het is, voelt ook verstikkend. Het gevoel vast te zitten en geen kant op te kunnen is bijna ondraaglijk.

Het hebt het gevoel jezelf een beetje kwijt te zijn geraakt, en weet niet meer zo goed wie je nou bent

Boek een gratis kennismakingsgesprek in

 

Tijdens dit gesprek kunnen we samen kijken of dit programma wat voor jou is of niet.

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt het hele traject?

Na een eventueel gratis kennismakingsgesprek kan je besluiten het programma af te nemen via de shop. Vervolgens neem ik binnen 24 uur via de mail contact met je op. Je krijgt een intake formulier toegestuurd en we plannen samen het Kick off gesprek in.

In het Kick off gesprek bespreken we het programma, plannen we de vervolgsessies in en neem ik de huiswerkopdracht voor de eerste sessie met jou door. De eerste 4 sessies vinden wekelijks plaats. De vijfde sessie houden we 1 tot 1,5 maand na de vierde sessie, zodat je een goed beeld hebt van waar je in de praktijk nog tegenaan loopt en we die punten nog kunnen bespreken.

Leer ik met dit programma goed plannen?

Ja zeker! Maar op de ‘essentialistische’ manier. Traditionele planningscursussen leren je om al je taken zo efficiënt mogelijk in je agenda te krijgen. Ik leer jou om éérst te bepalen wat eigenlijk belangrijk voor je is en daar bewust voor te kiezen (lees: en voor al het andere dus niet). En alles wat dan overblijft, dat leer ik je inderdaad zo efficiënt mogelijk in te plannen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja dat kan! In de shop vind je daar een apart ‘product’ voor. Klik op deze link om er te komen.

Ik heb eigenlijk geen tijd. Wat nu?

Des te meer reden om dit programma te gaan volgen! Ik zal je leren dat wanneer iets belangrijk voor je is, je tijd daarvoor máákt. En ja, daar zal je waarschijnlijk iets anders voor moeten laten. Ook dat leer ik je. Alles in het leven is een keuze. En ook deze keuze is aan jou…

Ik heb eigenlijk geen geld. Wat nu?

Heb je geen geld, of heb je geen geld hiervoor over (lees: wil je er niets anders voor laten)? Dat is namelijk een wezenlijk verschil. Je geld kan je maar één keer uitgeven, dat is een feit. En jij bepaalt wáár je het aan uitgeeft.  De keuze is wederom aan jou…

Ik ben ondernemer. Kan ik de kosten onder studiekosten scharen?

Ja, dat kan!

Ik werk in loondienst. Kan ik de kosten bij mijn werkgever declareren?

Dat hangt van jouw werkgever af, maar in veel gevallen is het mogelijk. Check alvast bij je werkgever of er een budget is voor persoonlijke ontwikkeling/opleiding. Ik kan je helpen bij het opstellen van een brief voor je werkgever met een toelichting op het programma en waarom jouw werkgever ook profijt heeft wanneer jij het programma volgt.

Ik twijfel toch nog. Kan ik met jou overleggen?

Ja hoor, dat kan! Stuur me even een berichtje, dan plannen we een zoommeeting in en kunnen we samen kijken of het programma wat voor je is of niet.

Ik heb nog een andere vraag. Waar kan ik die stellen?

Als je nog een vraag hebt, kan je mij altijd even mailen op gaby@essentialiving.com.